Gevulde tomaten
- Totale tijd 53min.
- 20min.
Bereiden - 33min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
380 g Worstvlees
190 g Rundergehakt
15 takje Bieslook
9 Zongedroogde tomaten
Zout, peper
6 Tomaten
Toebehoren
Grillen Lekbak
Bereiding
Stap 1 /3
Meng in een grote kom het vlees met de bieslook, de fijngehakte zongedroogde tomaten en een snufje zout en peper.
380g Worstvlees 190g Rundergehakt 15takje Bieslook 9 Zongedroogde tomaten Zout, peper
Stap 2 /3
Snij het ‘hoedje’ van de tomaten, op ongeveer drievierde van de tomaat. Verwijder het vruchtvlees en schep de vulling erin. Plaats ze op een schotel en zet de hoedjes er weer op.
6 Tomaten
Stap 3 /3
Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: zet de schotel op de grilplaat en plaats op het hoogste rooster van de Easy Fry Oven & Grill, met de lekbak onderaan. Sluit de oven en zet de GRILL-stand gedurende 33 minuten aan (200 °C). Plaats de grilplaat in het toestel en zet de schotel met de tomaten bovenaan. Zet de AIR FRY-stand aan voor 10 minuten.