Groene risotto
Tefal
Recept van Tefal

Groene risotto

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 40min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 1 ui

  • 100 g sperziebonen

  • 100 g doperwten

  • 50 g selderij

  • 100 g spinazie

  • 1 handvol peterselie

  • 70 g boter

  • 300 g risotto rijst

  • 15 cl witte wijn

  • 1 l groentenbouillon

  • 15 cl room

  • 100 g Parmezaanse kaas

  • zout en peper

Bereiding

Stap 1 /6

Schil en snipper de ui. Was en ontpit de sperziebonen. Spoel de stengel bleekselderij, spinazie en peterselie af en hak ze fijn.

Stap 2 /6

Verhit een pan en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is. Fruit de uien en de bleekselderij in de boter.

Stap 3 /6

Voeg de rijst toe, blijf roeren totdat de rijst glazig wordt.

Stap 4 /6

Voeg de witte wijn, zout en peper toe.

Stap 5 /6

Als de vloeistof is verdampt, giet je er lepel voor lepel de warme bouillon bij tot de vloeistof volledig is opgenomen, terwijl je voorzichtig roert. Voordat de rijst volledig gaar is, voeg je de spinazie, sperziebonen en erwten toe.

Stap 6 /6

Voeg als de rijst gaar is de room, peterselie en Parmezaanse kaas toe.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760