IJskoffie met karamelsmaak
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
50 ml sterke espresso
60 g 120 g karamelijs
2 el gezouten karamelcoulis
100 ml amandelmelk
4 ijsblokjes
Bereiding
Stap 1 /7
Zet de koffie.
Stap 2 /7
Giet de hete koffie en de melk in de blender.
Stap 3 /7
Voeg de ijsblokjes en het karamelijs toe.
Stap 4 /7
Sluit het deksel.
Stap 5 /7
Stel het aangegeven programma in op 30 seconden. Laat het programma opnieuw lopen indien nodig.
Stap 6 /7
Doe een eetlepel gezouten karamel op de bodem van een glas en giet de vloeistof erover.
Stap 7 /7
Meng en dien onmiddellijk op.