Inktvis op Provençaalse wijze
- Totale tijd 38min.
- 20min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Dompel de nog bevroren inktvisringen in water en breng aan de kook. Zet het vuur uit en giet onmiddellijk af. Hak daarna de uien en de knoflook fijn.
Stap 2 /8
Doe de ui en de knoflook in de ActiFry en voeg de lepel olie toe. Sluit de deksel.
Stap 3 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /8
Voeg het blik gepelde tomaten en de olijven toe. Breng alles op smaak en sluit de deksel.
Stap 5 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /8
Voeg de uitgelekte inktvis en de peterselie toe en sluit de deksel.
Stap 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Serveer met rijst of sperziebonen.