Italiaans kalfsvlees
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /8
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 (of in 4 volgens de grootte).
Stap 4 /8
Snijd de preiwitten in schijfjes van 1 cm dik.
Stap 5 /8
Laat de gedroogde tomaten uitlekken en houd 2 ActiFry-lepels olie uit de pot gedroogde tomaten apart.
Stap 6 /8
"Doe de uien en de tijm in de kuip van de Actifry. Voeg de champignons toe ter hoogte van het handvat. Leg de prei en de gedroogde tomaten op de champignons. Leg er het kalfsvlees tegenover. Giet de crème de cassis op de prei en de tomaten. Verdeel de olie over het kalfsvlees. Sluit het deksel."
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Bestrooi het kalfsvlees met wat geraspte parmezaan voor het opdienen.