*Cod with curry and turmeric
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
90 cl Kokosroom
4.5 tl Mild currypoeder
2 tl Kurkuma
2 Sjalotten
15 g Gember
1.5 stuk Citroengras
Zout, peper
6 g Kabeljauwfilets
3 el Koriander
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de kokosroom, kruiden, sjalot, gember en citroengras in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in de marinade en laat 30 minuten marineren in de koelkast.
Stap 2 /5
Plaats de gemarineerde kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 3 /5
Doe ondertussen de marinade in een steelpan en verwijder de sjalotten, gember en citroengras. Breng aan de kook en laat de marinade 5 minuten inkoken om een gladde saus te krijgen. U kunt de kruiden naar wens aanpassen.
Stap 4 /5
Wanneer de vis gaar is, kunt u de borden opmaken. Leg de vis op de borden en overgiet met de saus. Strooi er ten slotte de gehakte koriander overheen.
Stap 5 /5
Serveer samen met Creoolse rijst.