Kalfsvlees à la Milanese
- Totale tijd 34min.
- 20min.
Bereiden - 14min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Bestrijk de ActiFry pan licht met olie. Snijd het kalfslapjes in kleinere stukken van 1,5 cm dik en ongeveer 6 x 3 cm.
Stap 2 /5
Doe de bloem in een ondiepe schaal. Klop de eieren met een beetje zout goed los in een kom. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas en de tijm in een 2e ondiepe schaal.
Stap 3 /5
Haal elk stukje vlees door de bloem. Tik tegen het vlees om overtollig bloem te verwijderen. Haal het vlees door het losgeklopte ei. Tik tegen het vlees om het overtollige te verwijderen en zorg dat het overal bedekt is. Haal het door het paneermeel en de geraspte Parmezaanse kaas. Leg de kalfslapjes meteen in de ActiFry pan zonder dat ze elkaar overlappen.
Stap 4 /5
Bestrijk de bovenkant van de kalfslapjes met olie. Sluit de deksel.
Stap 5 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.