Kalfsvlees à la Milanese
Tefal
Recept van Tefal

Kalfsvlees à la Milanese

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 34min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    14min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /5

Bestrijk de ActiFry pan licht met olie. Snijd het kalfslapjes in kleinere stukken van 1,5 cm dik en ongeveer 6 x 3 cm.

Stap 2 /5

Doe de bloem in een ondiepe schaal. Klop de eieren met een beetje zout goed los in een kom. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas en de tijm in een 2e ondiepe schaal.

Stap 3 /5

Haal elk stukje vlees door de bloem. Tik tegen het vlees om overtollig bloem te verwijderen. Haal het vlees door het losgeklopte ei. Tik tegen het vlees om het overtollige te verwijderen en zorg dat het overal bedekt is. Haal het door het paneermeel en de geraspte Parmezaanse kaas. Leg de kalfslapjes meteen in de ActiFry pan zonder dat ze elkaar overlappen.

Stap 4 /5

Bestrijk de bovenkant van de kalfslapjes met olie. Sluit de deksel.

Stap 5 /5

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760