Kerrie-aardappelen
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
1.5 kg Aardappelen
3 el Olijfolie
3 tl Kerriepoeder
2 tl Knoflookpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de aardappelen in een grote kom met de olijfolie, kerriepoeder en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 1 kg aardappelen op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 500 g aardappelen op de plaat in lade 2. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 3 /5
Schud halverwege het kookproces van de aardappelen, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om te mengen.
Stap 4 /5
Controleer of de aardappelen goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 5 /5
Serveer de aardappelen onmiddellijk met kippenvleugeltjes en barbecuesaus.