Kerrie-aardappelen
- Totale tijd 1u.
- 20min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
2.5 kg Aardappelen
5 el Olijfolie
5 tl Kerriepoeder
3 tl Knoflookpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de aardappelen in een grote kom met de olijfolie, kerriepoeder en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Plaats de aardappelen in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Schud halverwege het kookproces met het mandje om de aardappelen te mengen.
Stap 4 /5
Controleer of de aardappelen goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 5 /5
Serveer de aardappelen onmiddellijk met bijvoorbeeld kippenvleugeltjes en barbecuesaus.
