Kippendijen gemarineerd in yoghurt en rozemarijn
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
8 Kippendijen
500 g Griekse yoghurt
9 cl Dijonmosterd
8 teentje Knoflook
2 takje Verse rozemarijn
Zout, peper
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Verwijder het vel van de kippendijen en leg ze in een grote schaal.
Stap 2 /3
Meng de yoghurt met de mosterd, gehakte knoflook, een mespunt zout, peper en gehakte rozemarijnblaadjes. Verdeel het mengsel over de kip en zet de schaal in de koelkast. Laat dit 4 uur marineren.
Stap 3 /3
Plaats de grillplaat in het apparaat. Digitale versie: Stel in op de GEROOSTERDE KIP-stand op 200 °C en verwarm 15 minuten voor. Leg de kippendijen in de kom van uw apparaat. Kook gedurende 35 minuten en draai halverwege het bereidingsproces om. 2-in-1 mechanische versie: Leg de kippendijen in de kom van het apparaat en zet 30 minuten aan op 200 °C. Draai halverwege om.