Kippenvleugels
- Totale tijd 12u. 39min.
- 5min.
Bereiden - 34min.
Koken - 12u.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Kippenvleugels
4 el Ketchup
2 el Mosterd
2 el Paprikapoeder
2 el Zoete sojasaus
Zout, peper
2 el Olijfolie
Toebehoren
Grillen Lekbak Frietmand
Bereiding
Stap 1 /3
Snij de kippenvleugels doormidden ter hoogte van het gewricht.
1.2kg Kippenvleugels
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in een grote kom en voeg de kippenvleugels toe. Meng goed zodat ze volledig zijn bedekt. Bedek met plastic folie en laat minstens 12 uur marineren.
4el Ketchup 2el Mosterd 2el Paprikapoeder 2el Zoete sojasaus Zout, peper 2el Olijfolie
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in de kom van het toestel en doe helft van de kippenvleugels in de kom. Voor de Easy Fry Oven&Grill 9in1: doe de kippenvleugels in het frituurmandje. Plaats het mandje op het bovenste rooster met de lekbak onderaan. Sluit de deur. Digitale versie: Zet de ROAST CHICKEN-stand aan gedurende 17 minuten, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading. 2-in-1 mechanische versie: 2in1: Zet gedurende 17 minuten aan op 170 °C, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading.