Kippenvleugels
- Totale tijd 44min.
- 15min.
Bereiden - 17min.
Koken - 12min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Kippenvleugels
3 el Mosterd
3 el Gerookt paprikapoeder
Zout en peper
3 el Olijfolie
6 el Ketchup
3 el Sojasaus
Bereiding
Stap 1 /6
Verdeel elke kippenvleugel in twee delen door het gewricht door te snijden.
Stap 2 /6
Doe alle ingrediënten in een kom en voeg de kippenvleugels toe. Meng goed en dek af. Laat 12 uur marineren in de koelkast
Stap 3 /6
Plaats de kippenvleugels in het apparaat voorzien van de plaat, zonder ze te overlappen. Start het kookproces.
Stap 4 /6
Draai de kippenvleugels halverwege om voor een gelijkmatige garing en een knapperige huid.
Stap 5 /6
Controleer de gaarheid en laat indien nodig nog een paar minuten doorkoken.
Stap 6 /6
Herhaal het kookproces tot alle kippenvleugels gaar zijn.