Milanese osso-buco-stijl garnalen
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /17
Verwijder de schil van de sinaasappel en pers het sap om ongeveer 120 ml te krijgen.
Stap 2 /17
Hak de schil en blancheer snel in kokend water.
Stap 3 /17
Snijd de wortel, ui, selderij en schil de tomaat en haal de zaadjes eruit en snijd ze in fijne dobbelstenen.
Stap 4 /17
Was de champignons en snijd.
Stap 5 /17
Snijd de coppa in reepjes.
Stap 6 /17
Doe de garnalen en olijfolie in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 7 /17
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 8 /17
Haal het er weer uit en leg apart.
Stap 9 /17
Voeg de coppa toe. Sluit de deksel.
Stap 10 /17
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 11 /17
Voeg de ui, wortel en selderij. Breng op smaak. Sluit de deksel.
Stap 12 /17
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 13 /17
Voeg de champignons toe. Sluit de deksel.
Stap 14 /17
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 15 /17
Doe de garnalen weer in de ActiFry één minuut voor het einde om ze opwarmen.
Stap 16 /17
Om te serveren, verdeel de groenten over elk bord.
Stap 17 /17
Leg de garnalen op de top.