Minichocoladetorentjes met kaneel
- Totale tijd 2u. 16min.
- 30min.
Bereiden - 31min.
Koken - 1u. 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
210 g Suiker
3 Ei
1 zakje Vanillesuiker
3 Citroensap
24 cl Crème fraîche
360 g Bloem
3 Bakpoeder
1 tl Kaneel
150 g Chocolade
3 Zout
300 g Chocolade
Toebehoren
Bakvorm voor 18 mini canelés
Bereiding
Stap 1 /5
Klop in een kom het ei, de suiker en een snufje zout. Voeg het citroensap en vervolgens de crème fraîche toe en klop flink. Voeg de bloem, het bakpoeder en de kaneel toe en meng alles goed door elkaar tot een gelijkmatig deeg. Voeg de fijngehakte chocolade toe, meng door elkaar en verdeel het beslag over de vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
210g Suiker 3 Ei 3 Citroensap 24cl Crème fraîche 360g Bloem 3 Bakpoeder 1tl Kaneel 150g Chocolade 3 Zout
Bakvorm voor 18 mini canelés
Stap 2 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 3 /5
Laat de gebakjes afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.
Stap 4 /5
Verdeel de fijngehakte chocolade voor de topping over de vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. De chocolade moet zijn gesmolten.
300g Chocolade
Bakvorm voor 18 mini canelés
Stap 5 /5
Dompel de gespikkelde torentjes in de gesmolten chocolade. Zet 30 minuten in de koelkast om de chocolade hard te laten worden. Haal voorzichtig uit de vorm en smullen maar.
300g Chocolade
Bakvorm voor 18 mini canelés