Napolitaans gevulde paprika's
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (6)
OptiGrill 2-in-1 GC772D intelligente grill en bbq rvs OptiGrill Elite XL GC760D contactgrill OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill met grillassistent OptiGrill 4-in-1 GC774D intelligente grill voor complete maaltijden rvs Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
600 g Rode paprika (ongeveer 2 grote)
2 el Olijfolie
Zout, peper
150 g Kerstomaatjes
200 g Mozzarella di Buffala
1 el Uitgelekte kappertjes
2 el Fijngesneden basilicumblaadjes
Bereiding
Stap 1 /5
Zet de OptiGrill aan. Selecteer het programma Paprika en druk op OK.
Stap 2 /5
Was de paprika’s, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes maar bewaar de groene stengel. Bestrijk ze met de helft van de olie en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /5
Wanneer de oven is voorverwarmd, leg de paprika's op de grilplaat en sluit het deksel.
Stap 4 /5
Bak totdat het lampje oranje is. Doe de paprika's in een schaal en laat afkoelen.
Stap 5 /5
Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren. Snijd de mozzarella di Buffala in kleine stukjes. Mengt met de kappertjes, fijngesneden basilicum, de andere helft van de olie, zout en peper. Besprenkel de paprika's met dit mengsel en serveer.