Paddenstoelpizza
- Totale tijd 46min.
- 10min.
Bereiden - 36min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
6 Champignons
2 Tomaten
1 Kant-en-klare rechthoekige pizzabodem, in 6 stukken gesneden
9 g Tomatenpuree
150 g Plakjes cheddar
Provençaalse kruiden
2 el Olijfolie
Toebehoren
Lekbak
Bereiding
Stap 1 /4
Plaats de pizzakant van de grillplaat in het bovenste rooster van de Easy Fry Oven & Grill, met het opvangbakje op de bodem. Sluit de oven en zet de GRILL-stand 15 minuten aan op 200 °C om voor te verwarmen.
Stap 2 /4
Was en snijd de champignons in vieren en de tomaten in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en snijd in 6 rechthoeken.
Stap 3 /4
Plaats zodra de oven voorverwarmd is 2 rechthoeken pizzadeeg op de pizzaplaat, bestrijk elke rechthoek met tomatenpuree, leg er een plak kaas op, 2 plakken tomaat en een paar stukken champignon. Voeg een beetje Provençaalse kruiden toe en besprenkel met wat olijfolie. Zet de plaat in de Easy Fry Oven & Grill met behulp van het afneembare handvat en bak in PIZZA-stand gedurende 12 minuten op 190 °C.
Stap 4 /4
Haal de pizza's na 12 minuten uit de oven en herhaal de stappen om de rest van de pizza's te maken.