Pure chocolade en frambozen fondants
- Totale tijd 28min.
- 15min.
Bereiden - 13min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
50 g Boter
60 g Pure chocolade 70% cacaobestanddelen
2 Eieren
60 g Basterdsuiker
25 g Gewone bloem
5 g Maïsbloem
100 g Verse frambozen
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de boter en de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron.
Stap 2 /6
Klop in een kom de eieren met de basterdsuiker tot het schuimig is.
Stap 3 /6
Meng de bloem en maïsbloem door het eier- en suikermengsel.
Stap 4 /6
Voeg het gesmolten chocolade- en botermengsel toe aan het voorgaande mengsel en mix tot een gladde massa.
Stap 5 /6
Verdeel het mengsel over de glaasjes. Verdeel de verse frambozen over de glaasjes.
Stap 6 /6
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Begin het kookproces.