Pure chocoladeroom
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
90 g Pure chocolade 70% cacaobestanddelen
1 Ei
2 el Maïsbloem
40 cl Halfvolle melk
2 el Praline
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron.
Stap 2 /6
Mix in een kom het ei met de maïsbloem tot een gladde massa.
Stap 3 /6
Voeg geleidelijk de halfvolle melk toe terwijl je blijft mixen. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.
Stap 4 /6
Giet het mengsel in de glaasjes.
Stap 5 /6
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Begin met het kookproces.
Stap 6 /6
Laat afkoelen alvorens te serveren. Bestrooi elk glaasje met een eetlepel praline.