Romazava, een stoofschotel uit Madagaskar
- Totale tijd 41min.
- 10min.
Bereiden - 31min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /12
Was de ratte-aardappelen en snij ze in schijfjes.
Stap 2 /12
Leg de ratte-aardappelen met de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 3 /12
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /12
Voeg de fijngesneden ui toe en sluit de deksel.
Stap 5 /12
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /12
Leg vervolgens het vlees, de fijngehakte tomaten, de geperste knoflook, het zout en de fijngehakte gember in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 7 /12
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /12
Voeg de kalfsjus en het aangelengde zetmeel toe en sluit de deksel.
Stap 9 /12
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /12
Doe het ABC-kruid (of de gewassen en gedroogde rucolasla) erbij. Breng op smaak indien nodig en sluit de deksel.
Stap 11 /12
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 12 /12
Serveer.