VARKENSKEBAB MET BARBECUESAUS - Recepten OptiGrill 2in1 | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

VARKENSKEBAB MET BARBECUESAUS

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min.
  • Bereiden
    0min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 1 kg varkensfilet

  • 2 teentje knoflook

  • 1 stuk ui

  • 1 el olie

  • 100 ml tomatenketchup

  • 70 g zongedroogde tomatenpasta (zie tip)

  • 4 el Worcestershiresaus

  • 1 tl Dijonmosterd

  • 2 el ciderazijn

  • 2 el honing

  • 1 tl paprikapoeder

  • 1 tl gemalen koriander

  • 0.5 tl gedroogde oregano

  • 0.5 tl gemalen peper

Bereiding

Stap 1 /8

Pel en hak de knoflookteentjes en ui fijn.

Stap 2 /8

Doe ze in een steelpan met olijfolie en een beetje zout en bak 10 minuten op lage warmte.

Stap 3 /8

Voeg de ketchup, tomatenpasta, Worcestershiresaus, azijn, honing, mosterd en kruiden toe, roer door elkaar en laat ongeveer 20 minuten sudderen. Laat afkoelen.

Stap 4 /8

Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.

Stap 5 /8

Snijd het vlees in blokjes van 3 cm, verwijder pezen en rijg de blokjes op 6 houten spiezen. Bestrijk het vlees met de barbecuesaus.

Stap 6 /8

Leg de kebabs op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.

Stap 7 /8

Bak volgens de instructies op het scherm totdat de kebabs gaar zijn.

Stap 8 /8

Serveer de kebabs met de rest van de barbecuesaus.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759