Varkensspiesjes gemarineerd in granaatappelsap - Recepten OptiGrill 2in1 | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Varkensspiesjes gemarineerd in granaatappelsap

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 12u. 40min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    12u.

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g varkensvlees om te grillen (bijvoorbeeld varkenshaas)

  • 150 g Ui (1 grote)

  • 3 el Khmeli-suneli

  • Zout

  • 50 cl Granaatappelsap

Bereiding

Stap 1 /4

Snijd het vlees in rechthoekige stukken van ongeveer 4x3x3 cm. Pel de ui en snijd in plakjes. Doe het vlees en de uiringen in een grote kom. Voeg de Khmeli-suneli, zout en granaatappelsap toe. Meng, bedek met een bord en laat ten minste 1 nacht en idealiter 1 of 2 dagen in de koelkast marineren.

  • 800g varkensvlees om te grillen (bijvoorbeeld varkenshaas)
  • 150g Ui (1 grote)
  • 3el Khmeli-suneli
  • Zout
  • 50cl Granaatappelsap

Stap 2 /4

Laat het vlees en de ui uitlekken, rijg de stukken vlees en ui afwisselend aan de spiezen.

Stap 3 /4

Open de OptiGrill in de BBQ-stand. Zet de zijthermostaat op stand 4. Leg de spiezen op de voorverwarmde grilplaten en bak 20 minuten. Draai regelmatig om zodat alle kanten roosteren.

Stap 4 /4

Serveer.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760