Klassieke cheeseburger
- Totale tijd 15min.
- 10min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (19)
Ingrediënten
4 personen
4 Rundvlees burgers
2 el Franse mosterd
2 el Mayonaise
4 stuk Cheddar
4 stuk Hamburgerbroodjes
Toppings naar keuze
4 stuk Bacon
Bereiding
Stap 1 /3
Selecteer het Hamburger programma en druk op OK. Zodra de grill heet is, leg je de burgers op de grill en sluit deze. Bereid deze naar jouw voorkeur: rood, medium of goed doorbakken. Wanneer de burgers klaar zijn snijd je de hamburgerbroodjes horizontaal in tweeën en plaats je de broodhelften met de opengesneden kant op de grill, om ze op te warmen voordat je ze belegt en serveert.
Stap 2 /3
Leg een plakje kaas direct op elke burger terwijl ze nog heet zijn. Meng de mosterd en mayonaise en smeer dit op de helften van de hamburgerbroodjes, beleg ze met je gewenste toppings (uienringen, sla, tomaten, augurken, enz.) en plaats een burger erop. Leg de bovenkant van het broodje erop. Serveer direct.
Stap 3 /3
Als extra topping kan je plakjes bacon grillen in het apparaat. Selecteer hiervoor het Vlees programma en druk op OK. Zodra de grill heet is, plaats je de bacon op de grill en sluit deze. Druk op OK om het kookproces te starten. Bak volgens je voorkeur: "Medium" (Oranje 220°C) voor bacon die krokant is maar nog enigszins zacht of "Krokant" (Rood 250°C) voor zeer krokante bacon.