Aardappelen met Parmezaanse kaas en kruiden
- Totale tijd 31min.
- 15min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (4)
Ingrediënten
8 personen
2 kg Yukon Gold aardappelen
4 el Olijfolie
2 el Italiaanse kruidenmix
Zout, peper
100 g Geraspte Parmezaanse kaas
Toebehoren
Grillen Lekbak Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /5
Kook de aardappels tot ze net zacht zijn, ongeveer 15 minuten, en laat ze afkoelen. Snijd na het afkoelen in plakken van 1 cm dik. Breng de aardappelschijven op smaak met olijfolie, gemengde Italiaanse kruiden, zout en peper.
Stap 2 /5
Plaats ze in het apparaat voorzien van de plaat. Selecteer het programma. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Draai halverwege het koken om een gelijkmatige garing te verzekeren.
Stap 4 /5
Zodra ze gaar zijn, leg de aardappels op een groot bord en strooi er Parmezaanse kaas over.
Stap 5 /5
Geniet onmiddellijk.