Kies de blenderdie bij jou past

Haal het beste uit groenten en fruit met de gebruiksvriendelijke blenders van Tefal. Sappen, smoothies, milkshakes en zelfgemaakte soepen en sauzen, alles is mogelijk! Van personal blenders voor je dagelijkse portie vitamines, tot high speed blenders voor het bereiden van een heerlijke notenpasta of warme chocolademelk; Tefal heeft voor iedereen de juiste variant!

Personal blenders

Ben je op zoek naar een blender die jou in een handomdraai kan voorzien in je dagelijke portie vitamines? Kies dan voor een van de personal blenders van Tefal. Deze blenders zijn compact en dus makkelijk op te bergen, staan stijlvol op je aanrecht en zijn eenvoudig te bedienen. Wil je je smoothie lekker thuis op de bank opdrinken, ga dan voor de Mix & Drink blender BL130A.

Met de on-the-go blender BL1A0D kun je zelfs onderweg genieten van zelfgemaakte smoothies en sappen. Vullen, mengen en klaar om te vertrekken. Dankzij de praktische, afsluitbare beker met draaghendel geniet je niet alleen thuis, maar ook in de trein, tijdens het sporten, op je werk of op school van je eigen verse sapjes en smoothies. De Blend & Go BL1B1D heeft, naast een on-the-go fles, ook een standaard blenderkan, waardoor je kunt kiezen of je je sapje thuis of onderweg wilt drinken.

Blenders voor dagelijks gebruik

Niet genoeg aan een compacte personal blender omdat je veelvuldig sappen wilt bereiden voor het gezin? Ga dan voor een grotere, reguliere blender. Iedere blender heeft zo zijn unieke eigenschappen; een glazen of kunststof mengbeker, wel of geen ijscrush functie, aantal snelheden...

Blendforce BL3001 en BL3008

Blenders met een kunststof mengbeker zijn meestal de voordeligste variant. Hiermee kun je je dagelijkse sappen en smoothies bereiden, met bijvoorbeeld verse groenten en fruit of ontdooid diepvriesfruit. De Blendforce modellen BL3001 en BL3008 zijn hiervoor uitermate geschikt.

Blendforce Glass BL310A, BL313A en BL2338

Wil je echter ook warme soepen bereiden en ijscrushen, dan zijn de Blendforce Glass modellen BL310A, BL313A en BL2338 een perfecte optie. Het voordeel van een glazen mengbeker is dat deze krasbestendig is, geen geur vasthoudt en dat er warme ingrediënten in bereid kunnen worden. Deze blenders hebben meestal een vermogen van 500-600W. De Blendforce BL313A wordt zelfs geleverd met een mini-hakker en een mini-maler om bijvoorbeeld knoflook, ui en peterselie te hakken om kruiden, noten en granen te malen.

Mastermix
BL850D

Heb je behoefte aan een blender met glazen mengbeker en ijscrushfunctie, maar wil je er graag nog meer vermogen uit halen? Ga dan voor de Mastermix BL850D. Deze blender heeft een zeer krachtig vermogen van 1400 W en staat dankzij zijn roestvrijstalen behuizing prachtig op je aanrecht.

(Ultra) Highspeed blenders

Als je het allerbeste uit je ingredienten wilt halen, dan kies je voor een high speed blender (powerblender) van Tefal. Het hoge vermogen in combinatie met het snel roterende mes, zorgt voor resultaten die je met een standaard blender niet kunt bereiken. Dankzij de hoge snelheid van de high speed blender, worden de celwanden afgebroken, waardoor de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit de ingredienten kan worden gehaald. Voor Ultra High Speed Blenders geldt dat door de snelle rotatie van de messen en de wrijving die hierbij ontstaat, is het zelfs mogelijk om warme mengsels, zoals soepen en chocolademelk te bereiden.

Klik hier voor meer informatie over high speed blenders.

Perfect Mix+
BL811D

De voordeligste variant onder de Tefal high speed blenders is de Perfect Mix+ BL811D. Met deze high speed blender ervaar je de ultieme blendervaring; de blender vermaalt de hardste ingrediënten moeiteloos fijn, heeft een snelheid van wel 28.000 rotaties per minuut en een 1200W motor voor fantastische blendresultaten. De blender beschikt bovendien over 3 slimme vooraf ingestelde programma's: Smoothie, Ice Crush, Auto Clean.

Ultrablend+ BL935E en BL936E

Met de Ultrablend(+) modellen BL935E en BL936E haal je professionele resultaten in je eigen keuken. Door de hoge snelheid van 45.000 RPM, de ultra sterke messen en het vermogen van 1500 W, kunnen de hardste ingrediënten zoals rauwe groenten, chocolade en noten worden fijngemalen. De Ultrablend BL935E heeft 4 automatische programma’s en de Ultrablend+ BL936E heeft er 6.

Ultrablend Cook BL962B

Wil je de mogelijkheden nóg verder uitbreiden en zelfs echt koken in je blender, kies dan voor de meest luxe variant: de Ultrablend Cook BL962B. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling, houd je perfect toezicht op de bereiding en haal je het allerbeste uit je ingrediënten. De 8 automatische programma’s (5 warme, 3 koude), zorgen voor een zeer eenvoudige bediening en variëteit in je gerechten. Laat de ware chef in je los!