Tefal OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill met grillassistent

OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill met grillassistent
Best Reviewed van de maand november! Perfecte grillresultaten dankzij de slimme grillassistent

Perfecte grillresultaten zijn binnen handbereik met OptiGrill Elite. Met OptiGrill Elite kun je naast de bereiding van vlees ook heerlijke, gezonde gerechten kunt bereiden, met gegrilde groenten of eens lekker vegetarisch.
Deze slimme grill meet de dikte van het ingrediënt en houdt rekening met het aantal stukjes, waardoor het automatisch de bereidingstijd aanpast voor perfecte grillresultaten.
Ervaar restaurantwaardige resultaten met prachtige grillstrepen dankzij de nieuwe boostfunctie voor dichtschroeien van het ingrediënt.
De handige grillassistent begeleidt je bij elke stap en geeft een signaal op het precieze moment dat je bereiding klaar is.
Even een dagje geen vlees op tafel? Dat kan! Dankzij de 5 automatische programma's aardappels, tosti, paprika's, tomaten en aubergines is iedere vegetarische maaltijd een gegarandeerd succes, zonder dat je alles de hele tijd in de gaten hoeft te houden. Ga ook eens voor een heerlijk, gezond gerecht met gegrilde groenten. Daarnaast zijn de onderdelen vaatwasmachinebestendig, dus het schoonmaken is ook een eitje!

Best Reviewed van de maand november!

€ 219,951

Artikelnummer : GC750D16

1. Consumentenadviesprijs

OptiGrill Elite, de slimme contactgrill voor perfecte grillresultaten dankzij de slimme grillassistent. Best Reviewed van de maand november!

Laat de bereiding van vlees niet meer aan het toeval over. Met OptiGrill Elite bereid je voor iedereen het perfecte stukje vlees, van rood tot doorbakken.

 • De gepatenteerde OptiGrill intelligente technologie berekent automatisch de ideale bereidingstijd en temperatuur op basis van de dikte, het aantal stuks en het geselecteerde programma.
 • Ontdek de meest gebruiksvriendelijke grillervaring binnenshuis : de grillassistent begeleidt je stap voor stap, zodat je precies weet wanneer je vlees moet toevoegen of verwijderen en geeft met tekst aan of het vlees rood, medium of doorbakken is.
 • De nieuwe boostfunctie zorgt voor vlees dat perfect aangebraden is, met mooie grillstrepen die je normaal in een restaurant ziet.
 • OptiGrill Elite beschikt over 12 automatische programma's voor vlees, hamburger, worst, tosti, vis, kip, schaaldieren, spek, aardappel, paprika, aubergine en tomaat. Een geluidssignaal laat je weten wanneer de bereiding klaar is.
 • Daarnaast is de grill voorzien van een handmatige stand, zodat je alle ingrediënten kunt grillen, zoals jij dat wilt.
 • Het los te verkrijgen 'Snacking & Baking'-accessoire maakt de grill geschikt voor allerlei zoete en hartige recepten, zoals pizza's, taarten en cakes.
 • De onderdelen zijn vaatwasserbestendig, zodat je ze makkelijk kunt schoonmaken.
 • Bovendien wordt de OptiGrill Elite geleverd met een receptenboekje en recepten op de website voor inspiratie!
Kenmerken
 • Ervaar perfecte grillresultaten

  Voorzie je gasten van perfect bereiden gerechten, dankzij de 12 automatische programma's. Deze slimme grill berekent de
  dikte en de hoeveelheid van de ingrediënten en combineert deze met het ingestelde programma. Op basis daarvan past OptiGrill Elite de ideale bereidingstijd en temperatuur automatisch aan voor perfecte resultaten. 

 • Een zeer gebruiksvriendelijke grillervaring

  De vernieuwde interface met intuïtieve grillassistent begeleidt je stap voor stap door het grillproces. De grillassistent vertelt je wanneer het ingrediënt onder de grill gelegd kan worden, in welke gaarheidsfase het gerecht zich bevindt en wat de resterende tijd per gaarheidsniveau is. Een geluidssignaal klinkt ook wanneer je even niet in de buurt bent.

 • Dichtschroeifunctie voor restaurantkwaliteit

  Geniet van heerlijk, perfect aangebraden vlees, dankzij de functie voor dichtschroeien. Door dit additionele programma te selecteren, zal de temperatuur in het begin van het bakproces verhoogd worden waardoor mooie strepen zichtbaar worden.

 • 12 automatische programma's van vlees tot groenten

  De automatische programma's en de handmatige stand maken dat je werkelijk alles met OptiGrill Elite kunt bereiden. OptiGrill Elite beschikt over 12 automatische programmas voor vlees, hamburger, worst, tosti, vis, kip, schaaldieren, spek, aardappel, paprika, aubergine en tomaat. Koken was nog nooit zo simpel!

   

 • Volop receptinspiratie

  Met de OptiGrill Elite wordt standaard een receptenboek met 26 recepten meegeleverd. Voor ieder programma vind je een aantal recepten ter inspiratie. Niet genoeg? Op de website van Tefal vind je nog meer recepten.

 • Met de hand afwassen is voorbij! 

  Dankzij het vetopvangbakje en de afneembare vaatwasmachinebestendige platen is het schoonmaken in no-time gebeurd.

Accessoires
Recepten
Eigenschappen
Aan/uit-schakelaar    
Behuizing Thermoplastic  
Afmetingen grilloppervlak 30 x 20  cm
Afmeting van de platen 30 x 20  cm
Automatic cooking system details Automatische diktemeting & grillassistent  
Automatisch bereidingssysteem    
Controlelampje    
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
Uitneembaar vetopvangbakje    
Bakprogramma's 12 automatische programma's, handmatige stand, dichtschroeifunctie, ontdooistand  
Grillplaten 30 x 20  
Grilloppervlak 30 x 20  
Uitneembare platen    
Regelbare thermostaat    
Vaatwasmachinebestendig - details Platen & vetopvangbak  
Vaatwasmachinebestendig    
Vermogen 2000  W
Kleur RVS & zwart  
Consumentenadviesprijs € 219,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Laat je grill, voordat je deze gaat schoonmaken, 45 minuten afkoelen. Gebruik bij voorkeur een plastic spatel om dikke voedselresten op de grillplaten of op de zijkant te verwijderen. Maak de grill en de onderdelen van de grill schoon met een in heet water geweekte doek. Dompel de grill nooit onder in water. Gebruik geen schuurmiddelen of producten die alcohol of benzine bevatten; deze kunnen de grill beschadigen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Dit kan gebeuren wanneer de grillplaten niet voldoende zijn schoongemaakt.
Om alle voedingsresten te verwijderen, raden we je aan om de grillplaten eerst op de volgende manier te reinigen voordat je ze in de vaatwasmachine plaatst:
- Laat de platen ongeveer 30 minuten in warm water met afwasmiddel staan;
- Reinig beide kanten van de plaat met een schuurspons of afwasborstel, warm water en afwasmiddel;
- Spoel de platen;
- Doe de platen in de vaatwasmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee, want de kooksensoren zijn niet actief in de handmatige modus.
Reviews
Reviews