Tefal Access Steam Care DT9130 Draagbare Kledingstomer

Access Steam Care DT9130 Draagbare Kledingstomer
De perfecte look zit hem in de details

De Tefal Access Steam Care draagbare kledingstomer zorgt voor buitengewone stoomresultaten tot op het laatste detail, met een verbeterd ontwerp dat tot wel 30 g/minuut aan stoom kan produceren, een verwarmde stoomkop van gegoten aluminium, en een superkorte opwarmtijd; voor snelle, praktische prestaties, elke dag weer. Deze draagbare kledingstomer is veilig te gebruiken bij vrijwel alle soorten materialen, zelfs de meest kwetsbare, en is uitgerust met een verticaal strijkbord voor precieze afwerking.

€ 103,951

Artikelnummer : DT9130E0

1. Consumentenadviesprijs

Tefal Access Steam Care kledingstomer: optimaal stomen

Met buitengewone stoomprestaties en een verticaal strijkbord, is de Tefal Access Steam Care draagbare kledingstomer het perfecte hulpmiddel om je kleding nog even snel bij te werken tot aan het laatste detail.

 • Deze supersnelle draagbare kledingstomer werkt samen met een een verticaal strijkbord voor praktisch, nauwkeurig stomen en daarmee precieze afwerking.
 • Bereikt perfecte en veilige resultaten op elk soort stof, met drie stoomstanden met een maximale stoomafgifte van 30 g/minuut, om dikkere en hardnekkige materialen aan te pakken.
 • Een verwarmde stoomkop van gegoten aluminium zorgt voor nog betere resultaten, met geavanceerde technologie die je in staat stelt om net gestoomde kledingstukken direct te dragen.
 • Met een snelle opwarmtijd van maar 40 seconden, is je draagbare kledingstomer er klaar voor wanneer jij dat bent; deze kledingstomer is uitgerust met een reeks aan vernieuwde functies.
Kenmerken
 • Inclusief verticaal strijkbord

  Ervaar het praktische en eenvoudige gebruiksgemak, het uiterst nauwkeurig stomen voor een strijkeffect met strakke afwerking — zonder dat je een losse strijkplank nodig hebt.

 • Uitzonderlijke stoomprestaties

  Effectieve stoom ligt binnen handbereik, met een continue stoomafgifte van tot wel 30 g/minuut om kreukels uit dikke stoffen te halen, en de meest hardnekkige vouwen aan te pakken.

 • Je kleding is direct klaar voor gebruik

  Nieuwe verwarmingsstrijkzool-technologie voor effectief stomen zonder condens — zodat kleding meteen klaar is om te dragen na het stomen.

 • Geschikt voor alle soorten kledingstukken

  Profiteer van het even snel bijwerken van je kleding en het zeer nauwkeurig en veilig stomen van je hele garderobe; geschikt voor alle stoffen, zelfs zeer kwetsbare materialen, zoals zijde.

 • Altijd bij de hand

  Je draagbare kledingstomer is klaar voor gebruik wanneer je deze nodig hebt. Een supersnelle opwarmtijd van 40 seconden is genoeg om van start te gaan, voor snel stomen en een perfecte afwerking.

 • Drie stoomstanden

  Behandel elke soort stof met drie stoomstanden; van de meest kwetsbare tot de dikste stoffen, voor uiterst nauwkeurig stomen met perfecte resultaten.

 • Gebruiksvriendelijk

  Praktische functies maken het stomen eenvoudiger: maak gebruik van een snoer van 3 meter, een vergrendelingssysteem voor continue stoomafgifte, een eenvoudig toegankelijke Aan/Uit-knop met controlelampje, en een afneembaar waterreservoir.

 • 6 slimme accessoires

  Gebruik de kledingborstel voor zwaardere stoffen, het stoomkapje voor kwetsbare stoffen, de knijper om eenvoudig plooien te maken, de deurhanger om overal waar je wilt te kunnen stomen, de pluizenborstel om haren en stof te verwijderen, het opbergtasje voor het eenvoudig opbergen, en het verticale strijkbord voor precieze afwerking.

 • Verfrist en reinigt

  De intense stoom doodt tot wel 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën, waardoor kledingstukken verfrist worden en geuren worden verwijderd. Geniet van perfecte hygiëne!

Eigenschappen - Vergelijking
STOOMPRESTATIES & VERMOGEN
Vermogen 1600  W
1500  W
1600  W
1500  W
Stoomafgifte Tot 30  g/min
Tot 24  g/min
26  g/min
Tot 24  g/min
Stoomkop Keramisch  
Metaal  
Keramisch  
Metaal  
Opwarmtijd 40  s
45  s
40  s
45  s
Zuiveren    
   
   
   
GEBRUIKSGEMAK
Lengte van het elektrische snoer 3  m
3  m
3  m
3  m
Stoominstelling 3  
Nee  
2  
Nee  
Stoomregelaar op handgreep    
nvt    
   
Geïntegreerde verticale steun Verticaal strijkbord  
nvt nvt nvt
Inhoud watertank 200  L
0,2  L
nvt 0,2  L
Waterreservoir Afneembaar  
Afneembaar  
Afneembaar  
Afneembaar  
Autonomie (min) 9  min
10  min
10  min
10  min
Indicator "stoom gereed"    
   
   
   
Opbergen van het netsnoer Klittenband  
Klittenband  
Klittenband  
Klittenband  
ANTI-KALKFUNCTIE
Anti-kalkfunctie Spoelsysteem  
Spoelsysteem  
Spoelsysteem  
Spoelsysteem  
ACCESSOIRES
Opbergen van accessoires Opberg tasje  
nvt nvt Nee  
Accessoires Kledingborstel, stoomkapje, knijper voor vouwen, pluizenborstel  
Kledingborstel, stoomkap, deurhaak  
Kledingborstel, stoomkapje, knijper voor plooien, pluizenborstel  
Kledingborstel, stoomkap, deurhaak  
Deurhaak    
   
   
   
ANDERE KENMERKEN
Kleur Wit / Metal Silver  
Deep Dice Blue / White  
Hippo Iron / Wit  
Deep Dive Blue / Preppy Blue  
Instelbare stoom    
nvt    
nvt
Verwarmde stoomkop    
nvt    
nvt
Gebruik Verticaal  
nvt Verticaal  
nvt
Consumentenadviesprijs € 103,95
€ 69,95
€ 72,95
€ 59,95

Instructies & handleiding
Reviews
Reviews