Tefal Access Steam First DT6130 kledingstomer

Access Steam First DT6130 kledingstomer
De lichtste en snelste kledingstomer van Tefal
De Tefal Access Steam First hand kledingstomer is superlicht en handig voor eenvoudig stomen wanneer jij dat wilt. Deze compacte kledingstomer warmt supersnel op binnen 15 seconden, voor snelle resultaten. Elke dag veilig en moeiteloos stomen: deze kledingstomer is geschikt voor alle strijkbare stoffen, zelfs de meest delicate.

Artikelnummer: DT6130E0

 
€ 29,951
1. Consumentenadviesprijs

De Tefal Access Steam First kledingstomer

De Tefal Access Steam First handstomer is krachtig, maar is toch superlicht, voor het gemakkelijk verzorgen van je kleding, elke dag weer — zowel thuis als onderweg. Het gestroomlijnde design is comfortabel en prettig in gebruik — je kleding ziet er in een handomdraai goed uit. De supersnelle opwarmtijd van maar 15 seconden, 1300 W aan vermogen en een continue stoomafgifte van 20 g/minuut zorgen ervoor dat je snel en effectief je kleding kunt stomen. Verbeterde veiligheidsfuncties maken dit pakket helemaal af, met stoom on-demand en een afneembaar waterreservoir. Deze kledingstomer levert goede resultaten op elke stof. Ook is hij ideaal voor onderweg, zeker omdat je geen strijkplank nodig hebt.

Kenmerken
 • Ultra-licht design

  Ervaar het verschil van een superlicht ontwerp. Het verzorgen van je kleding is nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel geweest.

 • Snel gebruiksklaar

  Binnen 15 seconden op temperatuur — ideaal voor als je nog snel iets op het laatste moment wilt ontkreuken of opfrissen.

 • Dagelijks stomen

  1300 W aan vermogen zorgt voor supereffectieve stoomsessies, ideaal voor de dagelijkse verzorging van je kleding

 • Geweldige stoomresultaten

  Een continue stoomafgifte van tot wel 20 g/minuut zorgt voor goede resultaten, ideaal voor het last-minute bijwerken van je kleding, zodat je er zowel op reis als thuis op je best uitziet.

 • Geen strijkplank meer nodig

  Het verzorgen van kleding is nog nooit zo makkelijk geweest, zeker nu je geen strijkplank meer nodig hebt. Een simpele kledinghanger is alles wat je nodig hebt voor gladde en kreukvrije kleding.

 • Dagelijks gebruik en voor onderweg

  Het ultra-lichte design maakt het stomen van kleding thuis een stuk comfortabeler en biedt ook het gemak om op reis te gebruiken

 • Geschikt voor alle soorten kledingstukken

  Werk je kleding op het laatste moment bij! Deze kledingstomer is veilig te gebruiken op alle soorten stof, zelfs de meest delicate, zoals zijde.

 • Verfrist en ontsmet

  De diepgaande stoomkracht doodt bacteriën en huismijt, verwijdert geurtjes, pollen en allergenen; zodat jij van frisse kledingstukken en perfecte hygiëne kunt genieten.

 • Verbeterde veiligheidskenmerken

  Dankzij het afneembare waterreservoir van 70 ml kan je de kledingstomer veilig bijvullen zonder te hoeven wachten tot alles is afgekoeld. Dankzij de stoomknop wordt er alleen stoom afgegeven wanneer jij dat wilt, voor extra veiligheid, elke dag weer.

Accessoires
Eigenschappen
STOOMPRESTATIES & VERMOGEN
Vermogen 1300  
Stoomafgifte tot wel 20  g/min
Stoomkop Kunststof  
Opwarmtijd 15  s
GEBRUIKSGEMAK
Lengte van het elektrische snoer 2.6  m
Stoomregelaar op handgreep    
Capaciteit waterreservoir (ml) 70  ml
ACCESSOIRES
Accessoires kledingborstel  
ANDERE KENMERKEN
Kleur Wit & blauw  
Consumentenadviesprijs € 29,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Je product is niet op het elektriciteitsnet aangesloten of is niet ingeschakeld ==> Controleer of je product goed is aangesloten op een stopcontact en of de schakelaar op "I" staat.
Het waterpeil in het reservoir is te laag ==> Neem de stekker uit het stopcontact en vul het reservoir.
De pomp is niet geactiveerd ==>Houd de stoomknop enkele seconden ingedrukt om de pomp te activeren.
Het uitneembare reservoir is niet correct geïnstalleerd ==> Controleer de correcte plaatsing van het reservoir op het product.
Het product staat in "Standby"-modus ==> Druk op de Aan/uit-knop en wacht tot deze niet meer knippert.
Je product is niet op het elektriciteitsnet aangesloten of is niet ingeschakeld ==> Controleer of je product goed is aangesloten op een stopcontact en of de schakelaar op "I" staat.
Het product staat in "Standby"-modus ==> Druk op de Aan/uit-knop en wacht tot deze niet meer knippert.
Het waterreservoir is niet correct geïnstalleerd of het vergrendelventiel is niet goed gesloten ==> Controleer of het ventiel is gesloten en of het reservoir correct op het product is geplaatst.
Er zit kalkaanslag op je product. Raadpleeg het gedeelte over ontkalken in de instructies.
De stoomknop staat in de stand Continue stoomafgifte. Druk één keer op de knop om deze te ontgrendelen.
Je hebt ontkalkingsmiddelen of toevoegingensmiddelen in het water gebruikt.
Voeg dergelijke producten nooit toe aan het waterreservoir. Deze bevatten organisch afval of mineralen die onder invloed van warmte condenseren en spuiten, bruin druipen of vroegtijdige veroudering van je apparaat veroorzaken.
Je hebt ontkalkingsmiddelen of toevoegingensmiddelen in het water gebruikt.
Voeg dergelijke producten nooit toe aan het waterreservoir. Deze bevatten organisch afval of mineralen die onder invloed van warmte condenseren en spuiten, bruin druipen of vroegtijdige veroudering van je apparaat veroorzaken.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews