Tefal Masterchop MB450B hak/snij-apparaat

Masterchop MB450B hak/snij-apparaat
Hak, mix en maal al je ingrediënten fijn!

4 messen voor het gewenste resultaat.

 • De Masterchop hakt en mixt uien, chocolade en kruiden, maar kan ook mayonaise en babyvoeding bereiden.
 • Deze keukenprins heeft een krachtig vermogen van 500 W, waarmee hij zelfs de hardste ingrediënten moeiteloos fijnhakt.

Artikelnummer: MB450B38

 
€ 38,951
1. Consumentenadviesprijs

Masterchop is dé oplossing in iedere keuken.

 • De Masterchop hakmolen bevat een kom met een bruikbare inhoud van 500 ml, waarin je een grote verscheidenheid aan ingrediënten kunt hakken. Denk maar eens aan noten, uien, kruiden, chocolade, fijngemalen vlees... de mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Dankzij zijn grote kom met maataanduiding kun je perfect je vaste ingrediënten afmeten. Ook is het mixen van vloeistoffen voor de Masterchop dankzij de lekdichte kom een koud kunstje.
 • De Masterchop is eenvoudig te bedienen: druk op de bovenzijde van het product en het begint direct te hakken. Geen extra knoppen of instellingen. De kom, het transparante deksel en de messen zijn daarnaast vaatwasmachinebestendig en daardoor erg eenvoudig schoon te maken. 

 

 

 

Kenmerken
 • Mix alle soorten ingrediënten

  Van uien tot aan chocolade, van babyvoeding tot aan mayonaise; de mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Masterchop

  Perfect om je ingrediënten te hakken, fijn te malen en mixen!

 • 4 messen

  4 roestvrijstalen messen = effect op 4 niveaus!

 • 500 W vermogen

  De motor van 500 W zorgt ervoor dat je zelfs de hardste ingrediënten snel en makkelijk kunt hakken.

 • Bruikbare inhoud

  De Masterchop hakmolen bevat een kom met een bruikbare inhoud van 500 ml, waarin je een grote verscheidenheid aan ingrediënten kunt hakken. Denk maar eens aan noten, uien, kruiden, chocolade, fijngemalen vlees... de mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Druk op de beker en de Masterchop doet zijn werk.

  Druk op de bovenkant van het product en de Masterchop doet zijn werk. Hij heeft slechts één snelheid nodig om al je ingrediënten te hakken, mixen en fijn te malen; kinderlijk eenvoudig!

 • Vergrendelingssysteem

  De Masterchop is veilig in gebruik dankzij het speciale vergrendelingssysteem waarbij de kom goed vast gedraaid wordt op het motorblok.

Accessoires
Recepten
Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 500  W
500  
270  
Snelheidsinstellingen 1  
2  
1  
Aantal mesjes 4  
3  
1  
Soort messen sikkel  
roestvrij staal  
roestvrij staal  
Inhoud van de kom 500  ml
800 ml  L
0,25  L
Materiaal van de kom Kunststof  
Kunststof  
Kunststof  
Snoeropbergruimte    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Kleur wit  
Premium zilver / zwart  
Wit  
Consumentenadviesprijs € 38,95 € 54,95 € 36,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Het is normaal dat er kleine hoeveelheden ingrediënten niet worden gehakt/geschaafd/geraspt. Hierdoor schraapt de stamper de scherpe messen op de kegel/cassette niet.
Sommige ingrediënten zijn ongeschikt om te worden gehakt/geschaafd/geraspt. Zorg ervoor dat je de juiste kegel/cassette voor de ingrediënten gebruikt die je wilt klaarmaken en dat de ingrediënten eerst in de juiste positie in de aanvoerbuis zijn geplaatst voordat je schaaft/raspt/hakt. De ingrediënten die je gebruikt, moeten ook van stevige en verse kwaliteit zijn om goede resultaten te halen en om ophoping van voedsel in de houder te voorkomen (informatie hangt af van het productmodel).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Als stukjes voedsel aan de binnenzijde van de kom vastplakken (ham, uien enz.) schakel je het apparaat uit, haal je de stekker uit het stopcontact, verwijder je de stukjes met een spatel en verspreid je ze opnieuw in de kom. Steek de stekker weer in het stopcontact en pulseer nog 2 of 3 keer. Steek NOOIT je vingers of handen in de kom of in de buurt van het mes.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews