Tefal - kledingstomers 


De eerste 4-in-1 Kledingstomer

van Tefal

Ontsmet, reinig, ontkreuk en verfris al het textiel in huis met de natuurlijke kracht van stoom. De Pure Tex zorgt met de verschillende magnetische opzetstukken voor een multifunctionele werking. Ontsmet de teddybeer van de kinderen, reinig de hondenmand, ontkreuk kleding en verfris je meubels. Deze kledingstomer doet het allemaal en zorgt voor optimale hygiëne in jouw huis!

ontsmetten kop

Ontsmetten

Ontsmet al het textiel in huis met de kracht van natuurlijke stoom en doodt tot 99,99% van de virussen, bacteriën en ziektekiemen*. Gebruik het speciale opzetstuk om te ontsmetten en verwijder onaangename geurtjes, allergenen en huisstofmijt voor perfecte hygiëne in huis.

* Externe tests uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria, waarbij het apparaat op katoenen stof wordt toegepast en er 3 keer langzaam heen en weer wordt gestoomd.

schoonmaken kop

Schoonmaken

Zorg voor een perfect schoon resultaat. Met het handige opzetstuk met haar- / pluisverwijderaar haal je stof, pluisjes en haren eenvoudig van jouw kleding, meubels, hondenmand en ander textiel.

ontkreuken kop

Ontkreuken

Met de continue stoomafgifte van 30 g/min en een stoomstoot van 90 g/min ontkreuk je jouw kleding snel en gemakkelijk. Er zijn geen temperatuurinstellingen nodig en de kledingstomer is binnen 25 seconden opgewarmd. Gebruik het speciale opzetstuk om te ontkreuken en zie er altijd op je best uit.

verfrissen kop

Verfrissen

Verfris stoffen en materialen die niet gestreken mogen worden met het opzetstuk dat zelfs de meest delicate stoffen beschermt. Voeg zelfs een lekker geurtje toe door een paar druppels parfum op de speciale houder te doen voor het verspreiden van je favoriete geur in huis.

Specificaties
Pure Tex Kledingstomer

2 stoominstellingen
Lang snoer van 2,5m
Uitneembaar waterreservoir van 200ml
Aan/uit schakelaar
Stoomregelaar en dubbelklik dient als Vergrendelingfunctie
2-in-1 opzetstuk om te ontsmetten en om schoon te maken
Opzetstuk om te ontkreuken
Speciale houder om een geurtje in toe te voegen
Opzetstuk om kwetsbare stoffen te verfrissen

De eerste 4-in-1 Kledingstomer van Tefal

90 dagen op proef icoon
Pure Tex DT9530

Pure Tex
DT9530


€99,99
Naar productpagina

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van een kledingstomer?

Met een kledingstomer kun je snel en gemakkelijk je kleding opfrissen en ontsmetten, zonder dat je een strijkplank nodig hebt. De intense kracht van stoom doodt bacteriën, mijten, geuren, pollen en allergenen, voor frisse kleding en ander textiel, voor optimale hygiëne.

Wat is het verschil tussen een kledingstomer en een stoomstrijkijzer?

Een kledingstomer is lichter, compact en heeft geen strijkplank nodig en is daarom ideaal om op het laatste moment nog even je kleding bij te werken of op te frissen. Daarnaast is het ook mogelijk om kleding gemaakt van dunnere stoffen te ontkreuken. Een strijkijzer is door de grotere strijkzool en meer stoomkracht geschikter om grove kreukels te verwijderen uit dikkere stoffen, zoals een overhemd van katoen of linnen.

Dient een Tefal kledingstomer ter vervanging van een wasbeurt?

Een Tefal kledingstomer zorgt voor het opfrissen en ontsmetten van kleding en ander textiel, maar vervangt geen volledige wasbeurt. De Tefal kledingstomer zorgt er wel voor dat je jouw kleding tussen de wasbeurten door langer kunt dragen en hierdoor gaat het langer mee. Daarnaast verwijdert de Tefal kledingstomer geurtjes en doodt bacteriën, mijten, geuren, pollen en allergenen, waardoor jouw kleding fris en schoon ruikt en klaar is om weer gedragen te worden.

Is een Tefal kledingstomer veilig voor alle stoffen?

Ja, de Tefal kledingstomers zijn veilig te gebruiken op alle soorten strijkbare stoffen, zonder gevaar op brandplekken. Je kunt de verwarmde strijkkop zonder zorgen tegen je kleding aanhouden op elk kledingstuk.

Kan ik mijn kledingstomer met mij meenemen?

Ja, een kledingstomer is ideaal om mee te nemen, bijvoorbeeld op reis, door zijn compacte ontwerp. Tefal heeft zelfs een opvouwbare kledingstomer in zijn assortiment, die nog gemakkelijk mee te nemen is.

Cashback