Tefal 45-in-1 Rijst- en Multicooker / RK8121

45-in-1 Rijst- en Multicooker / RK8121 45-in-1 rijst- en multicooker; voor het bereiden van perfecte rijst en nog véél meer!
 • Maar liefst 45 programma's om complete maaltijden te bakken, braden, stomen en koken
 • Altijd gegarandeerde perfecte resultaten
 • Bolvormige kom voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling

Artikelnummer: RK812110

€ 139,99

De betrokkenheid van Tefal

45-in-1 Rijst- en Multicooker: Voor perfecte rijst en nog véél meer!

Met de 45 in 1 Rijst- en Multicooker haal je veel meer in huis dan alleen een rijstkoker. Naast het bereiden van perfecte rijst kun je bakken, braden, koken, stoven, stomen en zélfs slowcooken. Zo maak je bijvoorbeeld de allerlekkerste Indonesische Rendang, Surinaamse Saoto soep, Italiaanse pasta of heerlijke Nederlandse asperges klaar in de 45-in-1 Rijst- en Multicooker. Alles is mogelijk!

Deze Rijst- en Multicooker heeft 45 voorgeprogrammeerde functies, waaronder speciale programma’s om yoghurt, rijst, granen, risotto, pap, room, zachte kaas, pasta, desserts en babyvoeding gemaakt kan worden. Maar ook het rijzen van brood en opwarmen van gerechten is mogelijk. Wil je zelf aan de slag gaan? Met de manuele functie kan je zelf de gewenste temperatuur ( van 40°C tot 160°C) en bereidingstijd (5 min -9 uur) instellen, zodat je het bereiden van je gerecht zelf in de hand hebt.

Heb je genoeg van 1001 verschillende apparaten in je keukenkastje? Dan is de 45- in-1 Rijst- en Multicooker wat voor jou!

Altijd perfect bereide gerechten!
De 45-in-1 Rijst- Multicooker beschikt over de Fuzzy Logic Intelligence technologie die automatisch de juiste bereidingstijd en temperatuur berekent, waardoor je ingrediënten altijd perfect gekookt worden. De unieke bolvormige kom zorgt daarnaast dat er een perfecte warmteverdeling in de gehele pan plaatsvindt, zodat je gerecht altijd even gaar is.

Unieke Tefal anti-aanbaklaag
Uiteraard is de pan voorzien van de zeer sterke en krasbestendige Tefal anti-aanbaklaag, die ook nog eens makkelijk schoon te maken is.

Bepaal zelf wanneer je wilt eten!
Met de uitgestelde start bepaal je zelf wanneer je het gerecht klaar wilt hebben. Toch nog even wachten met eten? De automatische warmhoudfunctie zorgt dat het gerecht tot 24 uur warm wordt gehouden.

Vaatwasmachinebestendig
Alle losse onderdelen zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasser.

Inclusief receptenboek
Voor extra inspiratie wordt er een gratis receptenboek met 27 recepten bij de 45-in-1 Rijst- en Multicooker meegeleverd.Houd daarnaast www.tefal.nl in de gaten, regelmatig worden er nieuwe recepten toegevoegd.

Innovatieve technologie met bolvormige kom: perfecte warmtecirculatie voor lekker en gelijkmatig koken.

 

*Exclusieve technologie

Kenmerken
 • Optimale warmtecirculatie: bolvormige kom voor homogene bereiding van de heerlijkste recepten

  Bolvormige kom

  Geavanceerde 45-in-1 multicooker

  Innovatieve technologie met bolvormige kommen: perfecte warmtecirculatie voor lekker en gelijkmatig koken.

  45 kookprogramma's voor al je favoriete gerechten: bakken, soep, stomen, stoven, krokant bakken, babyvoeding, pap, yoghurt, room/kaas (zachte kaas), desserts, rijst/granen, pilaf/risotto, pasta, rijzen van brooddeeg, doe het zelf chef en opwarmen. Duidelijk afleesbaar led-bedieningspaneel.

 • Fuzzy Logic Artificial Intelligence-technologie

  Dankzij de Fuzzy Logic Artificial Intelligence-technologie berekent de rijst- en multicooker automatisch de bereidingsinstellingen voor een optimaal resultaat

   

   

 • Duurzame bolvormige kom met lange levensduur

  Duurzame bolvormige kom, 2,5 mm dik, met 6 lagen, waaronder een duurzame, sterke anti-aanbakcoating.

 • DIY chef voor het opslaan van instellingen voor je eigen recepten

  Met DIY Chef kun je de temperatuur, de tijd en de programma's aanpassen en je eigen recepten opslaan.

 •  Instelbare starttijd en automatische warmhoudfunctie tot 24 u

  Instelbare starttijd en automatische warmhoudfunctie tot 24 u. Je gerechten blijven warm totdat je ze gaat eten! Warmhouden kan tussentijds worden gestopt.

 • Vaatwasmachinebestendig 

  Uitneembare vaatwasmachinebestendige onderdelen

 • Makkelijk te openen met 1 klik 

  Makkelijk te openen met 1 klik. Mogelijkheid om tijdens bereiding het deksel te openen en tussentijds ingrediënten of saus toe te voegen.

Eigenschappen
Coating binnenschaal Duurzame anti-aanbaklaag  
Lagen van de schaal 6  
Dikte van de schaal 2,5  mm
Ronde schaal    
Kijkvenster    
Stand "d.h.z.-chef"    
Timer met display    
Instelbare starttijd    
Regelbare temperatuur (°C)    
Technologie Fuzzy Logic bolvormige kom  
Opwarmen    
Bakprogramma's 45  
Inhoud van de kom 5  L
Bedieningspaneel    
Stoommandje    
Warmhouden AUTOMATISCH  
Afneembaar snoer    
Vaatwasmachinebestendig    
Timer    
Vermogen 750  
Kleur Premium Zilver  
Aan/uit-schakelaar    
Uitneembare binnenpan    
Consumentenadviesprijs
€ 139,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Als leidraad om 1 beker rijst (voor 2 kleine of 1 grote portie) te koken, gebruik je 1 maatbeker met witte rijst en daarna voeg je anderhalve maatbeker met water toe. Met sommige soorten rijst is het normaal dat een beetje rijst aan de bodem blijft plakken wanneer je 1 beker rijst kookt.
Er is niet genoeg of te veel water in vergelijking met de hoeveelheid rijst die wordt gekookt. Raadpleeg de handleiding. Zorg ervoor dat de rijst goed is verdeeld over het gehele oppervlak van de kom om gelijkmatig te kunnen koken.
Raadpleeg het advies voor recepten dat deel uitmaakt van de instructies. Er zijn verschillende kooktijden en hoeveelheden water voor de verschillende soorten rijst.
Je hoeft groenten of schelpdieren niet vooraf te koken voordat je ze toevoegt aan de rijst, omdat de stomer ze grondig zal koken.
Ja, dat kan. Maar denk eraan dat je de stoommand niet moet overbelasten, aangezien deze vrij ondiep is en er moet wat ruimte zijn zodat de stoom rond de ingrediënten kan circuleren. Denk er ook aan dat je misschien geen rauw vlees/vissappen in de rijst wilt terwijl de rijst wordt gekookt, hoewel dit wel wat smaak toevoegt. Je kunt vlees of vis eventueel op bakpapier in de stomer koken. Met groenten zijn er geen problemen.
Ja. Je kunt zout en kruiden toevoegen aan het water voor een betere smaak.
Ja, deze is vaatwasmachinebestendig. Maar wees voorzichtig dat de anti-aanbaklaag aan de binnenkant niet beschadigt door de rekjes van de vaatwasmachine wanneer je de elementen in de machine zet. Nadat je ze meerdere keren in de vaatwasmachine hebt gewassen, raden we je aan om de hele binnenkant van de kom af te vegen met wat olie.
Zorg ervoor dat je het teken voor 10 kopjes dat in 'cups' wordt aangegeven aan de binnenkant van de kom, niet overschrijdt. Als je dit niveau overschrijdt, veroorzaakt dit een overstroming tijdens het gebruik.
De deksel is niet goed gesloten, het microdrukventiel zit niet goed of de pakking kan beschadigd zijn. Stop met koken, haal de stekker van de rijstkoker uit het stopcontact en controleer of alles goed is gemonteerd.
Giet de condensverzamelaar leeg na ieder gebruik en controleer of deze goed is geplaatst.
De kom is niet goed op het element geplaatst.
Er zit niet genoeg water/rijst in de kom. Was de rijst grondig en laat de rijst ongeveer 20 minuten het vocht opnemen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
De kleur van het komoppervlak kan veranderen nadat je deze de eerste keer gebruikt of na langdurig gebruik. De kleurverandering komt door de inwerking van stoom en water en heeft geen invloed op het gebruik van de rijstkoker. Ook is het niet gevaarlijk voor je gezondheid. De koker is veilig om te blijven gebruiken.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.