Access' Steam DR8086 draagbare kledingstomer
Access' Steam DR8086 draagbare kledingstomer

Access' Steam DR8086 draagbare kledingstomer

Ref.: DR8086E1

Een perfecte look in een handomdraai!

De Access'Steam draagbare kledingstomer zorgt voor een uitzonderlijk gebruiksgemak door kleding te stomen zonder een strijkplank nodig te hebben.

  • Deze draagbare kledingstomer verwijdert snel en efficiënt lichte kreuken uit allerlei stoffen, doodt bacteriën en verfrist je kleding. Ideaal voor dagelijks gebruik! 

Toon meer

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 10 jaar

Een nieuwe manier om je kleding op te frissen en te verzorgen

Ben je op zoek naar een praktische oplossing om dagelijks je kleding te ontkreuken en op te frissen? Die heb je nu gevonden! Deze compacte en draagbare kledingstomer van Tefal zorgt voor gemak en snelle resultaten. Lichte kreuken kunnen uit de meeste stoffen snel worden verwijderd en de stoom frist op en verwijdert nare luchtjes. Dat ene kledingstuk hoeft dus niet meteen naar de stomerij. Deze tijdbesparende kledingstomer zorgt dat je representatief voor de dag komt op een hele makkelijke manier, want je hebt niet eens een strijkplank nodig. Functies zoals de opwarmtijd van slechts 45 seconden, een afneembaar waterreservoir van 200 ml, een krachtige stoomafgifte die bacteriën doodt en kleding verfrist, een vergrendelsysteem voor een continue stoomafgifte en een eenvoudige aan/uit schakelaar zijn ideaal om dagelijks goed voor de dag te komen. Snel en efficiënt je kleding stomen was nog nooit zo makkelijk.

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen