Tefal Blendeo+ BL2C01 blender

Blendeo+ BL2C01 blender Verbeter je blendervaring

Met de Tefal Blendeo+ blend je snel en eenvoudig! Deze blender combineert het beste voor duurzame blendprestaties - van de ice crush technologie tot aan de hoogwaardige duurzame messen. Dankzij het Smart Lock systeem zijn de messen van de Blendeo+ eenvoudig te verwijderen, voor een snelle en simpele reiniging.

Artikelnummer: BL2C0130

€ 34,99

De betrokkenheid van Tefal

Blendeo+ heeft 4 duurzame, Zelkrom messen voor langdurige blendprestaties.

Geniet van snel en eenvoudig blenden met de Tefal Blendeo+ blender. Met de ice crush funtie verander je ijs moeiteloos in sneeuw en kun je in no time genieten van een heerlijk koud drankje. De blender biedt hoogwaardige blendprestaties, iedere dag weer. De Blendeo+ is voorzien van het Smart Lock systeem, waardoor je snel en eenvoudig de messen kunt verwijderen en reinigen. Dankzij de ergonomische draaiknop met 2 snelheden en een pulsestand heb je volledige controle over het mengproces en ervaar je ultieme resultaten. De blender is krachtig, heeft een praktisch design en een grote blenderkan inclusief een vulstop voor extra precisie en veiligheid.

Kenmerken
 • Smart lock systeem  

  Dankzij het Smart Lock systeem is de blender makkelijker te sluiten, zijn de messen eenvoudig te verwijderen en te reinigen en is de blender 100% lekvrij.

 • Ultieme mengresultaten met volledige controle

  Ergonomische draaiknop met 2 snelheden en een pulsestand. Met Blendeo+ pas je tijdens het mengen eenvoudig de snelheid aan om uiteindelijk tot het juiste resultaat met de juiste textuur te komen, zoals jij het graag wilt.

 • Ice crush functie

  Verander je ijsblokjes in sneeuw in minder dan een minuut, met de ice crush technologie. Gebruik de pulsefunctie om te genieten van heerlijke koude drankjes!

 • Krachtig

  Een krachtige, compacte blender met een vermogen van 450W - voor snelle en perfecte resultaten zonder stukjes.

 • Grote blenderkan ideaal voor de hele familie

  Een capaciteit van in totaal 1,5L (waarvan 1,25L bruikbare inhoud) en een vulstop waarmee je eenvoudig, veilig en met precisie extra ingrediënten kunt toevoegen tijdens het blenden.

 • Duraforce

  Het DURAFORCE LABEL combineert 5 pluspunten voor duurzame blendprestaties (expertise in blenders, ice crush technologie, Air Cooling systeem, duurzame Zelkrom messen en 10 jaar repareerbaar product)

 • Zelkrom messen

  Extra sterk materiaal voor optimale duurzaamheid van de messen.

 • Air Cooling systeem

  Motorventilatie ontworpen om oververhitting te voorkomen voor een extra lange levensduur van de motor. Je kunt 3 minuten aaneengesloten blenden.

 • Expert in blenders

  Tefal is een merk van Groupe SEB, expert in blenders, vertrouwd bij meer dan 60 miljoen consumenten.* *Totaal aantal blenders geproduceerd door Tefal en andere merken van Groupe SEB, 2011 -2019

 • Vulstop 

  Dankzij de vulstop kun je veilig, met extra precisie ingrediënten toevoegen tijdens het blenden.

 • Zuignappen voor extra stabiliteit

  Door de zuignappen staat de blender extra stevig op het aanrecht tijdens het blenden van harde ingrediënten of ijsblokjes.

 • Repareerbaar product - 10 jaar

  Ontworpen om gemakkelijk te repareren. Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende minstens 10 jaar.

Eigenschappen
Vermogen 450  W
Totale inhoud van de kan (L) 1,5  L
Materiaal van de kan Kunststof  
Aantal mesjes 4  
Uitneembare messen    
Kleur Wit  
Bruikbare inhoud van de kan (L) 1,25  L
Ice crush-functie    
Suction feet for stability    
Dosing cup    
Vaatwasmachinebestendig    
Consumentenadviesprijs
€ 34,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
De deksel moet altijd op zijn plek zitten wanneer het apparaat in werking is.
Als je ingrediënten wilt toevoegen tijdens het mengen, verwijder je de aanvoerdop en voeg je de ingrediënten toe via de opening in de deksel.
Als je apparaat deze functie heeft, kun je fijngemalen ijs, smoothies of bevroren drankjes maken met behulp van de motorpulsfunctie.
Giet de vloeibare ingrediënten altijd als eerst in de mengbeker en voeg dan pas de vaste ingrediënten toe zonder het maximumniveau te overschrijden.
Voor de beste resultaten moeten de ingrediënten in blokjes van maximaal 2 tot 3 cm worden gesneden voordat je het voedsel mengt.
Nee, gebruik de kom niet in de magnetron.
Voordat je de blender de eerste keer gebruikt, raden we je aan alle accessoires van de blender in een warm sopje te wassen. Zorg ervoor dat je jezelf niet verwondt met de messen, deze zijn namelijk vlijmscherp. Het is niet nodig om de behuizing van de blender voor gebruik te wassen.
De hak/snijaccessoire kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld peterselie, knoflook, uien, brood of noten.
Gebruik gedurende maximaal 3 minuten steeds 2 seconden de pulsfunctie.
Stop en wacht 15 minuten voordat je de blender weer gebruikt.
Als je de behuizing van het apparaat wilt reinigen, moet je eerst de stekker uit het stopcontact halen en daarna het apparaat afvegen met een vochtige doek.
Als je de mengkom wilt reinigen, gebruik je een sopje of afwasmiddel.
Sommige mengkommen zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Raadpleeg de instructies voor gebruik.
Dit komt waarschijnlijk omdat er te veel ingrediënten in zitten of omdat de stukjes te groot of te hard zijn. Verklein het formaat of de hoeveelheid van de ingrediënten of voeg wat vloeistof toe om dit te verhelpen.
Het kan zijn dat het apparaat niet op een vlakke, stabiele ondergrond staat of dat het apparaat niet stabiel is (een voetje ontbreekt, enz.).
Het aantal ingrediënten dat moet worden gemengd, is te hoog. Verminder de hoeveelheid ingrediënten.
Als de trillingen aanhouden, neem je contact op met een erkend reparatiecentrum.
De deksel lekt (overstromen):
• Er zitten te veel ingrediënten in: overschrijd het maximale vulniveau voor de kom niet, zoals is vermeld in de gebruiksaanwijzing.
• De deksel is niet goed geplaatst: vergrendel het stevig op de mengkom.
Als de deksel een afdichting heeft, controleer je de staat ervan en vervang je deze indien nodig.


De mengkom lekt aan de onderkant:
• Het apparaat heeft geen verwijderbare meseenheid: de afdichting van de meseenheid kan zijn beschadigd. Laat dit controleren door een erkend reparatiecentrum.
• Als het apparaat een verwijderbare meseenheid heeft: controleer of de eenheid goed is bevestigd in de kom: de meseenheid moet correct in de kom zitten. (Er mag geen speling zijn tussen de meseenheid en de bodem van de kom).

• Controleer of de afdichting correct op de meseenheid is geplaatst: de 3 plooien van de afdichting moeten zichtbaar zijn zodra de afdichting is geplaatst. Als deze in de andere richting is gepositioneerd, kun je de meseenheid niet op de kom vastzetten.

• Controleer de staat van de afdichting en vervang deze indien nodig.
• Controleer of de kom niet is gespleten of gebroken.

Als de lekkage zich blijft voordoen, neem je het apparaat mee naar een erkend reparatiecentrum.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.