Tefal Masterchef Gourmet Zilver QB504D

Masterchef Gourmet Zilver QB504D Voor al je bakwensen!

Voor al je bakinspiraties!

 • De planetaire dubbele mengbeweging in 2 richtingen levert snelle, gladde resultaten.
 • Je kneedt, mengt en klopt zonder moeite met de krachtige metalen patisserie-accessoires.
 • Keer op keer stevig, luchtig opgeklopt eiwit, zelfs in kleine hoeveelheden!

Artikelnummer: QB504D38

€ 249,95

De betrokkenheid van Tefal

Tover elke dag het perfecte gebak op tafel!

  Een keukenmachine in huis hebben is niet langer een luxe. En is zeker niet alleen voor de experts. Met Masterchef Gourmet maak je gemakkelijk elke dag taart en zoet en hartig gebak: koekjes, chocolademousse, korstdeeg, bitterkoekjes, cupcakes ... Je hoeft geen expert te zijn om eiwitten stijf te kloppen. De Masterchef Gourmet klopt eiwitten moeiteloos super luchtig en precies zoals je ze wilt! Hij is uitgerust met de door Tefal gepatenteerde planetaire beweging en de Flex Whisk technologie die roestvrij staal en kunststof combineert tot een grotere klopper. Zo worden alle ingrediënten van je bereiding perfect gemixt zonder een druppel te verspillen. Met deze innovatieve technologie kun je zelfs al één eiwit stijf kloppen!   Deze keukenmachine springt eruit als het gaat om al zijn functionaliteiten: je kneedt, mengt en klopt zonder moeite met de krachtige metalen patisserie-accessoires. De planetaire dubbele mengbeweging in 2 richtingen levert snelle, gladde resultaten. Tover iedere dag het perfecte gebak op tafel: Dankzij de krachtige motor van 900 W in combinatie met de planetaire beweging. De keukenmachine klopt eiwitten tot een stevig en luchtig geheel, dankzij de Flex Whisk Technology Inclusief een grote kom met een inhoud van 4,6 L en drie meegeleverde patisserie-accessoires. Maak tot 1,8 kg cakedeeg met de robuuste K-klopper; de robuuste deeghaak doet het zware werk en kneedt pizza- of brooddeeg. Inclusief blender en rasp- en snijschijf.  
Kenmerken
 • Keer op keer stevige, luchtig opgeklopte eiwitten, zelfs in kleine hoeveelheden!

  Dankzij de speciaal ontworpen draden met drie niveaus bereikt de flexibele garde makkelijk de bodem van de kom en klopt hij alle ingrediënten in een mum van tijd tot een licht en luchtig resultaat!

 • Planetaire dubbele mengbeweging voor optimale mengresultaten!

  Dankzij de planetaire dubbele mengbeweging roteren de kop van de keukenmachine en het patisserie-accessoire in tegenovergestelde richting voor een snel, glad en gelijkmatig resultaat.

 • Keer op keer stevig en luchtig opgeklopt eiwit!

  Met de exclusieve Flex Whisk Technology behaalt u perfecte resultaten bij het opkloppen van eiwit, zelfs bij één!

 • Inhoud van de kom 4,6 L

  Klop tot 10 eiwitten of maak tot 40 cupcakes en 3 grote porties pizzadeeg dankzij de kominhoud van maar liefst 4,6 L.

 • Metalen patisserie-accessoires van topkwaliteit

  Kneden, mengen en kloppen met de patisserie-accessoires: de robuuste deeghaak die het zware werk doet, de robuuste K-klopper en de flexibele garde helpen je iedere dag weer.

 • Maak smoothies van verse vruchten, klop pannenkoekbeslag, geniet van warme of koude soepen en veel meer...

  Je bereidingen afmeten wordt simpel dankzij de blender met maatverdeling. Dankzij de kleine opening in het deksel, voeg je veilig je ingrediënten toe tijdens het blenden. De grote inhoud van 1,5 L speelt in op al je behoeften!

 • Geniet van vers gesneden of geraspte groenten

  Deze rasper/snijder bevat 4 uitneembare roestvrijstalen kegels voor grof en fijn snijden en raspen. Het gesneden/geraspte voedsel komt rechtstreeks in de kom terecht voor makkelijk schoonmaken.

 • Gebrek aan inspiratie? Ontdek de 25 recepten!

  Meegeleverd receptenboek met 25 recepten, boordevol inspiratie.

Accessoires
Eigenschappen
Aantal recepten 25  
Snelheidsinstellingen 6  
Pulsestand    
Aantal functies 5  
Soort functies Mixen, kloppen, kneden, raspen/snijden, blenden  
Planetaire beweging    
Materiaal van de kom Geborsteld roestvrij staal  
Blender Ja  
Materiaal van de blenderkom Kunststof  
Hak-/snijmachine    
Hak/snijfuncties Fijn/grof hakken, snijden, raspen  
K-Klopper Ja  
Deeghaak Ja  
Garde Flex Whisk  
Extra kom Nee  
Verkrijgbare accessoires    
Snoeropbergruimte    
Kleur Zilver  
Consumentenadviesprijs
€ 249,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Voordat je je machine voor het eerst gebruikt, was je alle onderdelen van de accessoires in een warm sopje (raadpleeg het hoofdstuk over reinigen in de handleiding). Afspoelen en afdrogen.
Zet het motorblok op een vlakke, schone en droge ondergrond.
Steek de stekker in het stopcontact.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.