Tefal Multicooker / Rijstkoker 12 in 1 RK7051

Multicooker / Rijstkoker 12 in 1 RK7051 12 bereidingsprogramma's voor de eenvoudige bereiding van alledaagse maaltijden

12 functies voor het eenvoudig klaarmaken van je dagelijkse maaltijden

 • 12 bereidingsprogramma's voor de eenvoudige bereiding van alledaagse maaltijden
 • Fuzzy logic-technologie: automatische aanpassing van de bereidingsmaatstaven voor optimale resultaten

Artikelnummer: RK705138

€ 87,99

De betrokkenheid van Tefal

Complete rijst/multicooker met tal van mogelijkheden!

Deze rijst/multicooker is een complete rijstkoker met in totaal 12 programma's. Je bereidt makkelijk complete maaltijden als risotto, yoghurt of soep.

 • De Fuzzy Logic technology zorgt ervoor dat deze multicooker automatisch de ideale maatstaven berekent voor optimale resultaten. 
 • De uitneembare binnenpan, die voorzien is van de Tefal anti-aanbaklaag, is makkelijk schoon te maken.
 • Inhoud van 1 ,8 L, geschikt voor 10 kopjes rijst.
   
Kenmerken
 • 12 bereidingsprogramma's voor de eenvoudige bereiding van alledaagse maaltijden: rijst/granen, risotto, opwarmen, babyvoeding, ragoût, stoom/soep, yoghurt, patisserie/dessert, krokant maken/frituren, warmhouden, plus instelbare kooktijd en ingestelde starttijd.

   

 • Stevige binnenpan

  Binnenste pan 2.0 mm dik, 5 lagen, met anti-aanbaklaag

 • Speciale Fuzzy Logic technologie

  Dankzij de Fuzzy Logic Technology berekent de rijst- en multicooker automatisch de bereidingsparameters voor een optimaal resultaat.

 • Ingestelde starttijd tot 24 u

  Dankzij de mogelijkheid de starttijd van het bereidingsproces in te stellen, kun je ervoor zorgen dat het eten klaar is als je thuis komt.

 • Automatische warmhoudfunctie tot 24 u

  Dankzij de warmhoudfunctie, kun je zelfs de volgende dag nog genieten van je heerlijke bereiding.

 • Accessoires inbegrepen

  Receptenboek, stoomaccessoire, maatbeker, rijst- en soeplepel

 • Uitneembare onderdelen: gemakkelijk schoon te maken

  De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, dus erg makkelijk schoon te maken.

Eigenschappen
Coating binnenschaal Keramische coating  
Lagen van de schaal 5  
Dikte van de schaal 2  mm
Timer met display    
Instelbare starttijd    
Regelbare temperatuur (°C)    
Technologie Fuzzy logic LED  
Opwarmen    
Bakprogramma's rijst/granen, risotto, opwarmen, babyvoeding, ragoût, stoom/soep, yoghurt, patisserie/dessert, krokant maken/frituren, warmhouden, plus instelbare kooktijd en ingestelde starttijd  
Inhoud van de kom 5 L (10 kopjes rijst)  L
Bedieningspaneel    
Stoommandje    
Warmhouden AUTOMATISCH  
Afneembaar snoer    
Vaatwasmachinebestendig    
Vermogen 750  
Kleur Wit / rood  
Consumentenadviesprijs
€ 87,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Als leidraad om 1 beker rijst (voor 2 kleine of 1 grote portie) te koken, gebruik je 1 maatbeker met witte rijst en daarna voeg je anderhalve maatbeker met water toe. Met sommige soorten rijst is het normaal dat een beetje rijst aan de bodem blijft plakken wanneer je 1 beker rijst kookt.
Er is niet genoeg of te veel water in vergelijking met de hoeveelheid rijst die wordt gekookt. Raadpleeg de handleiding. Zorg ervoor dat de rijst goed is verdeeld over het gehele oppervlak van de kom om gelijkmatig te kunnen koken.
Raadpleeg het advies voor recepten dat deel uitmaakt van de instructies. Er zijn verschillende kooktijden en hoeveelheden water voor de verschillende soorten rijst.
Je hoeft groenten of schelpdieren niet vooraf te koken voordat je ze toevoegt aan de rijst, omdat de stomer ze grondig zal koken.
Ja, dat kan. Maar denk eraan dat je de stoommand niet moet overbelasten, aangezien deze vrij ondiep is en er moet wat ruimte zijn zodat de stoom rond de ingrediënten kan circuleren. Denk er ook aan dat je misschien geen rauw vlees/vissappen in de rijst wilt terwijl de rijst wordt gekookt, hoewel dit wel wat smaak toevoegt. Je kunt vlees of vis eventueel op bakpapier in de stomer koken. Met groenten zijn er geen problemen.
Ja. Je kunt zout en kruiden toevoegen aan het water voor een betere smaak.
Ja, deze is vaatwasmachinebestendig. Maar wees voorzichtig dat de anti-aanbaklaag aan de binnenkant niet beschadigt door de rekjes van de vaatwasmachine wanneer je de elementen in de machine zet. Nadat je ze meerdere keren in de vaatwasmachine hebt gewassen, raden we je aan om de hele binnenkant van de kom af te vegen met wat olie.
Zorg ervoor dat je het teken voor 10 kopjes dat in 'cups' wordt aangegeven aan de binnenkant van de kom, niet overschrijdt. Als je dit niveau overschrijdt, veroorzaakt dit een overstroming tijdens het gebruik.
De deksel is niet goed gesloten, het microdrukventiel zit niet goed of de pakking kan beschadigd zijn. Stop met koken, haal de stekker van de rijstkoker uit het stopcontact en controleer of alles goed is gemonteerd.
Giet de condensverzamelaar leeg na ieder gebruik en controleer of deze goed is geplaatst.
De kom is niet goed op het element geplaatst.
Er zit niet genoeg water/rijst in de kom. Was de rijst grondig en laat de rijst ongeveer 20 minuten het vocht opnemen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
De kleur van het komoppervlak kan veranderen nadat je deze de eerste keer gebruikt of na langdurig gebruik. De kleurverandering komt door de inwerking van stoom en water en heeft geen invloed op het gebruik van de rijstkoker. Ook is het niet gevaarlijk voor je gezondheid. De koker is veilig om te blijven gebruiken.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.