Tefal Optitouch HB8301 staafmixer

Optitouch HB8301 staafmixer Bedien eenvoudig en varieer je mengresultaten

Dankzij de 16 snelheden en de unieke mestechnologie, biedt Optitouch onbeperkte mogelijkheden: dunne of dikke soepen, babyvoeding, smoothies... Met het ergonomische design gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt Optitouch al het comfort en het vermogen dat je nodig hebt.

Artikelnummer: HB830138

€ 44,95

De betrokkenheid van Tefal

Optimale textuur met Optitouch

De Optitouch staafxmixer verzekert je van de door jou gewenste textuur: van crèmesoep tot gevulde soepen, babyvoeding, dips en smoothies, het resultaat is altijd perfect.

Dankzij de 16 snelheden en de unieke ActivFlow Technologie met 4 grote roestvrij stalen messen (2 rechte en 2 gebogen messen), zorgt de Optitouch voor uitzonderlijke mengprestaties. Om het geheel compleet te maken, heeft de staafmixer een vermogen van 600 W, een spatbescherming en een soft-touch handgreep, voor optimaal gebruiksgemak.

Kenmerken
 • Optimale controle over de textuur

  De 16 snelheden geven je de mogelijkheid gladde of korrelige mengsels te maken.

 • ActivFlow Technologie

  Verwijdert alle stukjes, zelfs de taaiste dankzij de 2 rechte messen aan de binnenkant voor extreem mengen en de 2 gebogen messen aan de buitenkant voor optimale grip.

 • Spatbescherming

  Biedt al het nodige comfort voor de bereiding van je ingrediënten en zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft.

 • default

  Ergonomische soft-touch handgreep

  Soft-touch coating en ergonomisch ontworpen greep voor meer comfort tijdens het gebruik. 

 • Krachtige en duurzame 600 W motor

  Krachtig vermogen voor al je bereidingen

 • 0,8 L mengbeker

  Bij deze Tefal staafmixer wordt een mengbeker geleverd met een inhoud van 0,8 liter. Hierin kun je direct de door jou gewenste bereidingen maken. De maatbeker bevat een handige schenktuit en maataanduiding.

Eigenschappen
Vermogen 600  
Pulsestand    
Turbofunctie    
Snelheidsinstellingen 16  
Materiaal van de voet Roestvrij staal  
Afneembare voet    
Mengbeker    
Inhoud van de beker (ml) 800  ml
Soft touch    
Vaatwasmachinebestendig    
Kleur Wit/donkergrijs  
Consumentenadviesprijs
€ 44,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Om spatten te voorkomen, plaats je de staafmixer halverwege in de te mixen vloeistof en druk je vervolgens op de startknop. Als je klaar bent, stop dan eerst de mixer en haal hem pas daarna uit de vloeistof.
Gebruik je staafmixer niet in een pan op de kookplaat of om noten (amandelen, hazelnoten e.d.), rauw vlees* of ijsblokjes fijn te maken. Laat de mixer ook niet draaien in een lege kom.
* voor modellen met 'click and mix'-accessoires zijn deze toepassingen wel mogelijk (raadpleeg de instructies van je staafmixer).
De laagste snelheid is heel geschikt voor als je begint met mixen. Bij deze lage snelheid is er minder kans op spatten. Vervolgens kan je, afhankelijk van wat je aan het mixen bent, de snelheid geleidelijk verhogen.
Nee, neem altijd de stekker uit het stopcontact voordat je accessoires afneemt of plaatst.
Alle onderdelen van je staafmixer mogen in de vaatwasser, behalve de motoreenheid; deze kan je schoonvegen met een iets vochtige spons.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.