Açaï Bowl voor het ontbijt

Açaï Bowl voor het ontbijt

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 2 koffielepels açaïpoeder
  • 40 cl amandelmelk
  • 2 bananen
  • 150 g blauwe bosbessen
  • VOOR DE TOPPING:
  • 2 bananen
  • 2 kiwi’s
  • 1 granaatappel
  • 30 g chiazaad
  • Een handvol hazelnoten

Bereidingswijze

1 | Was de blauwe bosbessen en snij de bananen in stukken. Doe de açaïpoeder, de stukken banaan, de bosbessen en de amandelmelk in de kan van de blender.

2 | Mix de ingrediënten in de blender en giet, wanneer gereed, de bereiding in 4 kommen.

3 | Schil de kiwi’s en de resterende bananen en snij ze in dunne plakjes. Haal de zaadjes uit de granaatappel. Hak de noten grof.

4 | Leg het fruit voorzichtig in rijen in elke kom en voeg vervolgens het chiazaad en de hazelnoten toe.

Tips: Açaïbessen zijn afkomstig van Zuid-Amerika. Ze zijn rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen.