AARDAPPELEN MET PARMEZAANSE KAAS & KRUIDEN

AARDAPPELEN MET PARMEZAANSE KAAS & KRUIDEN

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 1 tl zout
  • Peper
  • 50 g Parmezaanse kaas"

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'aardappel'

Schakel de grill in. Selecteer het programma en druk op OK. Was de aardappelen en snij ze in schijven van 1 cm. Meng samen met de olijfolie, de Provençaalse kruiden, de peper en het zout. Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de aardappelschijven (in meerdere keren) op de grill en sluit het apparaat.

Laat de aardappelen bakken volgens de aanwijzingen op het scherm. Leg de aardappelen op een bord en bestrooi met schilfers Parmezaanse kaas.