Blondies met witte chocola en frambozen

Blondies met witte chocola en frambozen

Gebak

  • 10

    Aantal

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 gram witte chocolade
  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 3 eieren
  • 250 gram suiker
  • 230 gram bloem
  • 100 gram frambozen
  • Snufje zout

Bereidingswijze

1. Smelt de witte chocolade en de boter langzaam in een steelpannetje. Laat heel even afkoelen als het geheel is gesmolten.

2. Klop ondertussen de 3 eieren met de suiker tot een schuimig mengsel.

3. Voeg vervolgens de boter met de chocolade toe en meng goed. Voeg de bloem toe en meng weer goed door.

4. Tot slot voeg je de verse of ontdooide frambozen toe. Giet het beslag in een ingevet bakblik (ongeveer 20 x 20 cm) of ovenschaal wanneer je geen bakblik hebt. Bak de blondies af op 180 graden voor 30 minuten.

5. Laat goed afkoelen en snijd de blondies in gelijke vierkantjes.