Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Stoom de hele wortelen 15 minuten in het stoommandje samen met het hoofdgerecht en het dessert. Kook intussen het wortelsap in een pan met driekwart in. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak.
Open de stomer na 11 minuten. Haal er 3 wortels uit en snijd die met een dunschiller in repen. Laat ze afkoelen.
Pureer de 9 wortels met het sinaasappelsap, de korianderblaadjes, het zout en de peper in een keukenmachine of blender. Leg 5 wortelrepen op een stuk magnetronfolie. Leg de wortelpuree erop en rol op tot cannelloni. Stoom 4 minuten. Haal vlak voor het serveren de magnetronfolie eraf, snijd de cannelloni in plakken en serveer ze met het ingekookte wortelsap.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor u klaar.