Frambozentaartjes

Frambozentaartjes

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 450 g boter
  • 450 g suiker
  • 9 eieren
  • 450 g bloem
  • 500 g frambozen
  • Poedersuiker

Bereidingswijze

1. Klop de boter met de suiker in een keukenmachine luchtig. Dit duurt 10 minuten.

2. Laat de keukenmachine op halve snelheid draaien en voeg 1 voor 1 de eieren toe.

3. Voeg dan geleidelijk de bloem toe, zodat een glad beslag ontstaat. Zet het beslag weg.

4. En nu gaat het bakfeest beginnen.

5. Vet de ovenschaaltjes in met boter en schep voor een derde vol met beslag.

6. Schep een hand van de frambozen toe en eindig met weer een laag beslag.

7. Verwarm de Easy Fry 5 minuten voor op 200⁰C.

8. Als de Easy Fry warm is zet je de ovenschaaltjes erin, stel de temperatuur in op 160⁰C en bak de taartjes in 25 minuten goudbruin.

9. Laat ze na het bakken nog 10 minuten afkoelen en serveer ze met frambozen en poedersuiker naar smaak.

Benodigde Tefal producten