Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Bak de gesnipperde ui in boter of margarine goudbruin in de pan. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
Giet er 1,5 L koud water bij. Breng op smaak met peper en zout. Kies drukniveau 2. Sluit het deksel en breng volledig onder druk. Laat 5 minuten koken.
Neem de snelkookpan van het vuur en laat op kamertemperatuur afkoelen zonder de stand van de drukregelaar te veranderen. Open het deksel wanneer de drukindicator zakt. Bind met 2 eetlepels (30 ml) maizena, opgelost in een beetje water.
Roer de opgeloste maizena door de soep en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Bak een paar sneden brood goudbruin in een koekenpan. Snijd ze in vieren. Leg ze op de bodem van een voorverwarmde soepterrine en giet de soep eroverheen.
Bestrooi met de geraspte kaas en dien op.
Zo makkelijk met één hand te openen
Roestvrij staal - Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.
Maximale veiligheid voor een betaalbare prijs dankzij deze snelkookpan van roestvrij staal
Maximale veiligheid!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar