Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Schil de aardappelen en snijd in frietjes van gelijke dikte. Maak ze bij voorkeur niet dikker dan 13 mm. Spoel de frietjes grondig in water; laat goed uitlekken.
Droog de frietjes grondig met een schone theedoek.
Doe de frietjes in een kom. Doe de kerriepoeder en de helft van de olie erbij en schud om zodat kerrie en olie gelijkmatig over de frietjes worden verdeeld. Doe alles in de ActiFry pan; sprenkel de rest van de olie er gelijkmatig overheen.
Laat 30 tot 40 minuten draaien totdat de frietjes krokant, goudbruin en helemaal gaar zijn (de baktijd varieert afhankelijk van de dikte van de frietjes en het soort aardappel).
Bestrooi met zout (naar smaak).
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar