Klassieke Zweedse Skagenröra

Klassieke Zweedse Skagenröra

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 150 gram garnalen vers of uit de diepvries
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • Zout en witte peper
  • ½ eetlepel verse gesneden dille
  • ¼ citroen
  • 1 eetlepel viseitjes (kan ook uit de diepvries)

Bereidingswijze

1. Snijd de garnalen grof en meng met de mayonaise en crème fraîche.

2. Voeg naar smaak zout, witte peper en citroen toe.

3. Meng de dille en viseitjes erdoor en bewaar gekoeld tot gebruik. Garneer nog met wat dille,

Tip: lekker op een toastje, bij een salade of gepofte aardappels uit de oven of van de bbq (prik wat gaatjes met een vork in de aardappel, wikkel in aluminiumfolie en gaar circa 40-50 min afhankelijk van grootte. Snij een kruis in de aardappel en druk een beetje open, lepel de Skagenröra er vlak voor het serveren in.)