New York Hotdogs

New York Hotdogs

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 6 hotdogbroodjes
  • 6 knakworsten
  • 6 augurken
  • 2 witte uien
  • 12 kerstomaten
  • 6 plakjes cheddar
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

1. Dompel de knakworsten 5 minuten onder in een pan met kokend water. Bak ondertussen de uien met een 1 eetlepel olijfolie in een kleine pan.

2. Digitale Versie: Snij de augurken in plakjes en de tomaten in schijfjes. Snij de hotdogbroodjes in de lengte open, schuif de tomaten erin en leg de worsten ertussen. Bedek het met een plakje cheddar. Leg 3 hotdogs in de mand van de Easy Fry en laat ze 3 minuten bakken met het Programma Pizza.

Mechanische Versie: Snij de augurken in plakjes en de tomaten in schijfjes. Snij de hotdogbroodjes in de lengte open, schuif de tomaten erin en leg de worsten ertussen. Bedek het met een plakje cheddar. Leg 3 hotdogs in de mand van de Easy Fry en laat ze 3 minuten bakken op 170°C.

3. Spreid de augurken en uitjes gelijkmatig over de hotdogs uit en dien ze onmiddellijk op.

TIP: Maak leuke tekeningen met ketchup of mosterd, net zoals ze dat in de Verenigde Staten doen.

Benodigde Tefal producten