Runderbrochettes in teriyakisaus

Runderbrochettes in teriyakisaus

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Kooktijd

  • 1H00

    Rusttijd

Ingrediënten

  • 12 plakjes rundercarpaccio
  • 200 g Comtékaas
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 3 eetlepels sojasaus
  • Peper

Bereidingswijze

1. Snij de kaas in 36 blokjes. Prik ze op 12 sateprikkers vast. Wikkel om elke brochette in 1 plakje carpaccio.

2. Bereid de marinade door het mengen van de sojasaus en de honing. Besprenkel de brochettes ermee. Laat ze 1 uur in de koelkast marineren. 3. Digitale Versie: Leg 12 brochettes in de vorm van een cirkel in de mand van je Easy Fry en laat ze 6 minuten bakken met het Programma Karbonade. Breng ze op smaak met peper en dien ze onmiddellijk op.

Mechanische Versie: Leg 12 brochettens in de vorm van een cirkel in de mand van je Easy Fry en laat ze 6 minuten bakken op 180°C. Breng ze op smaak met peper en dien ze onmiddellijk op.

TIP: Serveer de brochettes met een schaaltje zoete sojasaus.

Benodigde Tefal producten