TOMATEN OP PROVENÇAALSE WIJZE

TOMATEN OP PROVENÇAALSE WIJZE

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 ronde, vlezige tomaten
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 el peterselie, gehakt
  • 4 el olijfolie
  • 2 el paneermeel
  • Zout & peper"

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'tomaat'

Schakel de grill in. Selecteer het programma en druk op OK. Snij de tomaten in twee. Indien nodig, snij de onderkant van elke halve tomaat af zodat ze mooi rechtop staan. Meng de olijfolie, de knoflook, de peterselie en het paneermeel.

Breng op smaak met peper en zout en verdeel het mengsel over de tomaathelften. Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de tomaathelften op de grill en sluit het apparaat voorzichtig. Laat bakken volgens de aanwijzingen op het scherm tot aan het bakproces “gegrild”.