Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Vermeng de tomaten, paprika's en munt met het citroensap. Voeg de bulgur toe en schep het mengsel in een kleine, hittebestendige schaal. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper.
Doe de schaal en de visfilets in mandje nr. 1. Stoom 10 minuten.
Kook in een steelpan de wijn tot de helft in. Voeg daarna de room en de basilicum toe. Pureer in een keukenmachine of blender en breng op smaak. Schep wat taboulé midden op de borden en leg de vis hierop. Giet een lijntje saus langs de randen.
Wrijf de zeeduivelmedaillons in met de Chinese kruiden. Kook de wijn met de sjalot in tot hij droog is.
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar