Teriyaki groentespies met noedels

Teriyaki groentespies met noedels

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 2 paprika’s
  • 2 rode uien
  • 250 g champignons
  • 150 ml teriyakisaus
  • 1 el wit en/of zwart sesamzaad
  • 300 g noedels
  • 3 el sesamolie
  • 8-12 satéprikkers

Bereidingswijze

Snijd de courgette, paprika’s en uien in gelijke stukken van 3 cm. Maak de champignons schoon. Schep de groenten door de teriyakisaus en marineer 15 min. afgedekt. Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad en schud op een bord.

Kook de noedels volgens de aanwijzingen. Rijg de groenten aan de satéprikkers. Schakel de grill in en verwarm tot 240 ºC. Gril de spiesen in 4 min. bruin en beetgaar.

Giet de noedels af en meng ze met de sesamolie. Verdeel de noedels over 4 kommen en leg er de groentespiesen op. Bestrooi met het sesamzaad.

Benodigde Tefal producten