Visstoof met mangossalsa en tortillawrap

Visstoof met mangossalsa en tortillawrap

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 kilo kabeljauw (zonder vel)
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 tomaat
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 theelepel komijn
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 mango
  • 1 rode peper
  • ½ rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 4 tortillawraps

Bereidingswijze

STOOF:

Snijd de vis in stukken.

Pel de ui en hak fijn.

Pel de knoflook en snijd fijn.

Verwijder de pitjes uit de rode peper en hak de peper fijn.

Snijd de tomaat in stukjes.

Verhit zonnebloemolie in de stoofpan en fruit de ui en knoflook.

Voeg de rode peper, tomaat, kerriepoeder en komijn toe.

Voeg de kabeljauw samen met de kokosmelk toe.

Laat het geheel stoven totdat de vis gaar is en uit elkaar valt.

MANGOSALSA:

Schil de mango en snijd tot aan de pit plakken af van een ½ centimeter dikte. Snijd deze plakjes in blokjes.

Snijd de peper in ragfijne reepjes.

Pel de rode ui en snijd ragfijn.

Hak de koriander fijn.

Meng de mango met de peper, ui en koriander.

Breng op smaak met een snufje zout.

Serveer de visstoof samen met de mangosalsa in een wrap.

Tip: verwarm de wrap een beetje voor, hierdoor breekt deze minder snel.