Wortel-kokos pannenkoeken met kaneel en walnoten

Wortel-kokos pannenkoeken met kaneel en walnoten

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 150 gram wortels
  • 400 gram bloem
  • 750 ml melk
  • 4 eieren
  • 1 el kaneel
  • 80 gram kokosrasp
  • 50 gram boter (of olie om in te bakken)
  • 50 gram walnoten (grofgehakt)

Bereidingswijze

1. Rasp de wortels.

2. Zeef de bloem boven een kom en voeg de melk, de eieren en een snufje zout toe.

3. Roer het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag.

4. Roer de kaneel, geraspte wortel en kokos door het beslag. Houd een handje geraspte wortel over voor decoratie.

5. Laat de pan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de pan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

6. Garneer de pannenkoek met wat geraspte wortel, kokos en de walnoten.

Benodigde Tefal producten