Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Snijd de zalm in blokjes en bestrooi ze met tandoorikruidenpoeder. Zet in de koelkast en laat de kruiden intrekken. Meng in de blender 1/4 van de yoghurt met de chilipeper, munt, komijn, zout en peper. Zet in de koelkast zodat de smaken goed intrekken.
Ontvel de tomaat. Verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Schil de komkommer. Snijd in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes met een lepeltje en snijd in blokjes.
Doe vlak voor het serveren de zalmblokjes zonder vet 5 à 6 minuten in de ActiFry. Voeg desgewenst peper en zout toe. Meng intussen het yoghurtmengsel met de rest van de yoghurt, de tomaat, de komkommer en de gesnipperde ui.
Giet deze saus in amuseglaasjes of soepborden en leg de zalm hier bovenop. De zalm is na 5-6 minuten medium gaar. Heb je de zalm liever meer gegaard, laat de blokjes dan 4 tot 5 minuten langer in de ActiFry.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar